Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratki dla wszystkich po udanych wizytach
ja też jutro mam wizytę i trochę się denerwuję, bo ostatnio mały był maleńki i było mało wód, mam nadzieję że wszystko ok...
Jestem już szybciej po wizycie ale burza ledwo co przeszła :/
No i wsio ok)
Z brzuszkiem tez jest ok(pytałam się)
Marcelek na 100% jest Marcelkiem widziałam jak to gin mówi "instrument "hehe także jestem juz spokojna)ile waży to nie wiem bo zrobił mi usg aby pokazać jajeczka
Żelazo mam dalej brac i na następną wizytę badania zrobic(kolejna 8 sierpnia) no i odpoczywac mam wiecej...
patrysia super wiesci no i w koncu masz ta "pewnosc" jesli chodzi o plec oby tak do wrzesnia martusia, axarai, Kasia P-P i reszta wizytujacych w dniu jutrzejszym mocne &&&&&&&&& dla Was i Brzusiow
A tu wam dziewczynki wstawie linka z cwiczeniami które moga pomóc w przekręceniu sie główka do porodu.A na ile sa skuteczne to nie wiem. Położenie dziecka w macicy | Porady Położnej