reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Bunny u mnie znowu tak ani czop nie odszedł ani brzuch nie opadł w pierwszej ciązy... teraz widzę, ze brzuch mi opadł...co do czopu wydaje mi sie, ze odchodzi powoli, ale tak jak piszesz czop może i odchodzić miesiac czasu :tak:

trzymam kciuki bardzo mocno za dzisiejsze wizyty

*MARTUSIA* 19 lipca ważne usg!

GORGUSIA 19 lipca

KCIUKI ZA WIZYTY&&&

PAULINE
GRATULUJE!!! :D
BUNNY
mi czop w pierwszej ciaży odszedł hmm tak z kilka dni przed porodem tyle ze ja potem miałam wywoływany i nie wiem kiedy by się po tym zdarzeniu sam poród zdarzył a z Alankiem to mi w czasie porodu :)

Gratuluję udanych wizyt.
Pauline gratuluję podwójnie- wizyty i zaręczyn :D

Dziś trzymam kciuki za kolejne wizyty i proszę o kciuki za swoją ;-)

Co do czopu- położna mówiła,że jak odejdzie to po prostu czekać, bo to nie znaczy,że zaraz się zacznie. Można tak nawet miesiąc chodzić.

Pajka mi też troszkę sie brzuszek opuścił. Czuć różnice bo i pod biustem zrobiło sie wiecej miejsca i czuje ze brzuszek hmm usiadł sobie na udach:-D.

Trzymam kciuki &&& za dzisiejsze wizyty:-).

Patrysia no tak czop to jeden z objawów nadchodzącego porodu ale od jego odejścia do porodu może dużo czasu upłynac

Aaa Pajka następna wizytę mam 8 sierpnia

jestem ;)

poszlam do tego gina i jedyne co mi sie udalo uzyskac to skierowanie na USG. a tak to sprawial wrazenie ze przyszla ciezarna i narzeka i tylko czekal jak skoncze mowic. jeszcze przepisal mi 2 opakowania globulek bo grzybek come back. no i ze skierowaniem poszlam do recepcji akurat znajoma byla i zalatwila mi badanie za 20 min :D Maly zostal pomierzony, zwazony, wszystko dokladnie i rzetelnie razem z tatusiem mielismy wyjasnione co i gdzie :) no wiec tak: szkrab wazy 1558g, z usg termin jest na 29.9 no i prawie 30tc :D za 3 tygodnie mam kolejne USG zeby zobaczyc czy kosci udowe troszke podrosly bo jest prawie 4 tyg roznicy a tak to wszystko w normie, zdrowy mezczyzna, ulozony glowkowo ;) i serce jak dzwon 134u/min :) wkleje dwa zdjecia bo mam w koncu :D
Zdjęcie-0002.jpgZdjęcie-0003.jpg
na 1 zdjeciu buzia i lapki na drugim serduszko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia- gratuluję wreszcie udanej wizyty.
My też już po. Jest wszystko ok. Mamy 35-36tc i dziś było pierwsze ktg,które mam powtarzać już co tydzień. Młody nigdzie się nie wybiera,więc myślę,że najbliższe 4tyg będą spokojne. Ułożony nadal głową do dołu i w pozycji specyficznej dla okresu okoloporodowego- kręgosłup wygięty z lewej strony. Kolejna wizyta 06.08.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry