Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pauline gratuluje udanej wizyty i zaręczyn
Kciuki za jutro wizytujące&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam nadzieję że tym razem mąż będzie przy porodzie.
Mnie czasami brzuch pobolewa jak na @ma któraś tak?
Bunny u mnie znowu tak ani czop nie odszedł ani brzuch nie opadł w pierwszej ciązy... teraz widzę, ze brzuch mi opadł...co do czopu wydaje mi sie, ze odchodzi powoli, ale tak jak piszesz czop może i odchodzić miesiac czasu
PAULINE GRATULUJE!!!
BUNNY mi czop w pierwszej ciaży odszedł hmm tak z kilka dni przed porodem tyle ze ja potem miałam wywoływany i nie wiem kiedy by się po tym zdarzeniu sam poród zdarzył a z Alankiem to mi w czasie porodu
poszlam do tego gina i jedyne co mi sie udalo uzyskac to skierowanie na USG. a tak to sprawial wrazenie ze przyszla ciezarna i narzeka i tylko czekal jak skoncze mowic. jeszcze przepisal mi 2 opakowania globulek bo grzybek come back. no i ze skierowaniem poszlam do recepcji akurat znajoma byla i zalatwila mi badanie za 20 min Maly zostal pomierzony, zwazony, wszystko dokladnie i rzetelnie razem z tatusiem mielismy wyjasnione co i gdzie no wiec tak: szkrab wazy 1558g, z usg termin jest na 29.9 no i prawie 30tc za 3 tygodnie mam kolejne USG zeby zobaczyc czy kosci udowe troszke podrosly bo jest prawie 4 tyg roznicy a tak to wszystko w normie, zdrowy mezczyzna, ulozony glowkowo i serce jak dzwon 134u/min wkleje dwa zdjecia bo mam w koncu
na 1 zdjeciu buzia i lapki na drugim serduszko
Martusia- gratuluję wreszcie udanej wizyty.
My też już po. Jest wszystko ok. Mamy 35-36tc i dziś było pierwsze ktg,które mam powtarzać już co tydzień. Młody nigdzie się nie wybiera,więc myślę,że najbliższe 4tyg będą spokojne. Ułożony nadal głową do dołu i w pozycji specyficznej dla okresu okoloporodowego- kręgosłup wygięty z lewej strony. Kolejna wizyta 06.08.