reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Risia tule,trzymam kciuki żeby jednak usg się pomyliło,oby Adrianek siedział w brzuszku mamusi jak najdłużej.
Ja już po wizycie lekarz stwierdził że wyniki nie najgorsze że mam brać Urosept i zrobić powtórke badania moczu,Zuzia jest nadal Zuzią ma 29cm i waży ok 1979g.
Rozmawiałam dziś z lekarzem o porodzie pytałam czy mogę rodzić naturalnie powiedział że jak narazie tak ale powiedział że są lekarze którzy decydują o cesarce jeśli była już jedna.Na następnej wizycie porobimy badania pod kątem porodu.To by było na tyle z mojej wizyty.
To zdjęcie mojej małej troszkę nie wyrazne bo robione telefonem

Załączniki

• 2012-07-31 18.09.44.jpg
    2012-07-31 18.09.44.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 56
Risia Kochana tulam Cie mocno i Adrianka, w szpitalu bedziesz sie czula spokojniejsza ze w razie czego wszyscy sa na posterunku:*pomimo tego uczucia wiem co to szpital wiec zycze zebys nie musiala tam za dlugo lezec i zeby sie okazalo ze to tylko na obserwacje:*

jumbabe gratki udanej wizyty jak gin mowi ze ok to trzeba mu wierzyc bo jak nie jemu to komu;)

Camilla zmieniacie te nicki jak szalone Dziewczyny dobrze ze po avatarze jeszcze skojarze:P ciesze sie ze wizyta sie udala duziiia juz ta Twoja Dzidzia, slodka foteczka:)

U Nas po wizycie w sumie oki...sprawdzil moje pomiary cisnienia mowil ze oki ze nadal brac tabletki i jak bedzie wyzsze cisnienie to dodatkowa dawka jak do tej pory, u poloznej cisnienie 125/80 co mnie milo zaskoczylo, waga +2,9 kg:szok: GBS negatywny wiec paciorkowca nie wychodowalam:)
Wizyta za 2 tygodnie bo sa powiklania wiec trzeba czesciej kontrolowac ale z tego nawet sie ciesze...wiecie mysle ze chyba pojde prywatnie na usg bo z tego szpitalnego gin powiedzial ze oki ale widzialam ze obwod brzuszka ma na 27 tydzien i 3 dzien i BPD (wymiar dwuciemieniowy-nie mam pojecia jakie sa normy) na 32 i 5d a bylo robione w 31 tc wiec cos mi tu nie gra jak to ma byc ok wazyla 1293 g co tez wydaje mi sie drobinka ale w szpitalu mala co mowia:/

&&&&&&&&&& za jutro

Risiu przytulam, trzymamy z Zuzią kciuki aby było wszystko ok. Niech cię położą do tego szpitala - może coś tam zaradzą.
A Adrianek niech grzecznie jeszcze czeka i rośnie.
A ja się tam wybieram pod koniec następnego tygodnia do anestezjologa i pooglądać porodówkę, popytać się, odebrać wyniki.

Jumabe dobrze, że u ciebie wszystko ok po wizycie :)

Camila dobrze, że u ciebie wszystko ok po wizycie, słodka fotka.

Asiu dobrze, że po wizycie wszystko ok. Jeżeli ma cię to uspokoić to idź prywatnie na usg, na pewno dowiesz się dokładniej co i jak :)

kciukasy za jutro &&&&

dziewczyny z tymi pomiarami tez mi sie wydaje ze jednak zalezy jak maluch sie polozy i od sprzetu dlatego ze nasz Adas na usg w czwartek wazyl 1750g a we wtorek w szpitalu 2250 juz a tydzien i 3dni pozneij na tym samym usg co pierwsze juz tylko 2350 ! czyli wychodzi ze przez 5dni przytył az 500g a pozneij przez ponad 10dni tylko 100g? zreszta lekarz kazal brac poprawke na wage :) ale termin wg głowki ma na 2wrzesnia a wg fl na 12.
gratki udanych wizytek i trzymamy kciuki za jutrzejsze!!! a pojutrze my mamy wizytke w szpitalu ale pewno bez usg :(((

Gratuluję udanych wizyt!
Ja też myślę, że to zależy od sprzętu i lekarza. Pisałam Wam, że jak byłam w Polsce to lekarz (któremu akurat najbardziej wierze) pomierzył wszystko dokładnie i wyszło, że mała ma 1350, a dokładnie tydzień później lekarz w DE obliczył, że mała ma 2300, i w to to akurat nie uwierzę, na tym jego wykresie, to normalnie poza normę wyszła:szok:
Kciuki za dzisiejsze dobre wieści!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry