Risia Kochana tulam Cie mocno i Adrianka, w szpitalu bedziesz sie czula spokojniejsza ze w razie czego wszyscy sa na posterunku:*pomimo tego uczucia wiem co to szpital wiec zycze zebys nie musiala tam za dlugo lezec i zeby sie okazalo ze to tylko na obserwacje:*
jumbabe gratki udanej wizyty jak gin mowi ze ok to trzeba mu wierzyc bo jak nie jemu to komu
Camilla zmieniacie te nicki jak szalone Dziewczyny dobrze ze po avatarze jeszcze skojarze

ciesze sie ze wizyta sie udala duziiia juz ta Twoja Dzidzia, slodka foteczka
U Nas po wizycie w sumie oki...sprawdzil moje pomiary cisnienia mowil ze oki ze nadal brac tabletki i jak bedzie wyzsze cisnienie to dodatkowa dawka jak do tej pory, u poloznej cisnienie 125/80 co mnie milo zaskoczylo, waga +2,9 kg

GBS negatywny wiec paciorkowca nie wychodowalam

Wizyta za 2 tygodnie bo sa powiklania wiec trzeba czesciej kontrolowac ale z tego nawet sie ciesze...wiecie mysle ze chyba pojde prywatnie na usg bo z tego szpitalnego gin powiedzial ze oki ale widzialam ze obwod brzuszka ma na 27 tydzien i 3 dzien i BPD (wymiar dwuciemieniowy-nie mam pojecia jakie sa normy) na 32 i 5d a bylo robione w 31 tc wiec cos mi tu nie gra jak to ma byc ok wazyla 1293 g co tez wydaje mi sie drobinka ale w szpitalu mala co mowia:/
&&&&&&&&&& za jutro