reklama

Wrześniówki u lekarza.

MARTUSIA ja płace 70 zł ale etraz mam tylko IGM zrobic takze moż emniej bedzie?

Nie no macie racje tu nie kasa ważna a dziecię zdrowe...

AXARAI jej współczuję :/

reklama
zdałam dziś siuśki i odebrałam krew i wygląda to dobrze ( hbs i toksoplazmoza i cała morfologia ) teraz tylko odebrać mocz i w poniedziałek wizyta u ginka
Trzymam kciuki za was dziewczyny i wasze maleństwa aby też dobrze wyniki wychodziły

axarai no to szczescie ze to łożysko ok,nastrachałas sie biedna.A tego posladkowego to współczuje:dry:
patrysia no powininno byc teraz taniej ,ja tez powtórke robiłam juz tylko jedno to toxo:tak:
merlin gratki pomyslnych wyników:tak:

pati ciężko powiedziec bo te pierwsze toxo robiłam u siebie w przychodni i tu było bardzo drogo za obie toxo bo ponad 100 zapłaciłam:dry:Powtórke robiłam juz w przychodni gdzie badania maja juz naprawde tanio i tu za to pojedyncze toxo zapłaciłam cos ok 35zł jak dobrze pamietam

reklama
Ja juz po wizycie :-) i wszystko ok.Mała grzecznie mamusi posłuchała i sie odwrociła:-D:-D waga ok 2200 ,według usg wymiary o piec dni wieksze niz z terminu om czyli wszystko w normie:tak:.Waga dalej mnie kocha czyli dalej mniej niz startowa;-):-p cisnienie w normie .Co do twardnienia to mam lezec plackiem a nie łazikowac po domu:zawstydzona/y:...za trzy tyg nastepna wizyta i wtedy najprawdopodobniej uszczelke sciagamy:-)

A to buzka mojej Coreczki:-D:-D:-D zadarty nosek po mamusi:-D :-D

Zobacz załącznik 487703

super fotka
super wizyta :)
super

Hallo Kochane. Ja tak na szybko. My po wizycie u tej nowej pani doktor. Delikatna niestety jak to kobitka nie była:sorry2: Malutka dalej posladkowo, i Pani doktor też powiedziała, że tu nie robią od razu CC, jak się nie odwróci:szok: Więc już mam portki pełne ze strachu!!!! Ktg zrobiła. Niby wszystko ok, ale łożysko jej się nie podoba, dziwne, bo do tej pory lekarze mówili, że super jest, a ona czy ja palę papierosy bo takie brzydkie:szok: Dostałam skierowanie na badanie doppleroskie do szpitala i do 14 muszę tam być, a M w pracy wrrrrrrrrrrrrrrr! Sama muszę jechać, tylko jak ja się dogadam!!!
I jeszcze, żeby było śmieszniej czekam na transport z lodówką, cholera!!!!!!!

No wratili my:-) Jest dobrze. Szpital rewelacja, ludzie bardzo mili, sprzęt to mają ho, ho! Znalazłam i dogadałam się :-D. Malutka waży 2356g, i wszystkie pomiary ma idealne, łożysko też ok:-D :-D Niestety pan doktor też potwierdził, jeżeli chodzi o pośladkowy poród, że w przypadku, jak się dzieci już rodziło, to oni najpierw próbują naturalnie, a w wypadku komplikacji dopiero CC. Super nie ma co.............. Trzymajcie kciuki, Kochane,żeby się odwróciła, bo sobie takiego porodu nie wyobrażam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za kciuki:-D
Fasolka no podobnie nasze dzieci rosną, tylko moja nie lubi stać na głowie!
Czy jeszcze ktoś ma takie uparte dziecko?

no i się wyrobiłaś
dobrze, że wszystko się wyjaśniło
a oni chyba sobie żartują z tym pośladkowym porodem
moja w 33 nie była odwrócona i rozmawiając z nią stukałam w brzusio gdzie ma się odwrócić
i w 34 się odwróciła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry