reklama

Wrześniówki u lekarza.

*Martusia* u mnie w szpitalu przed porodem jeszcze robią usg :)

Pauline
ja nigdy nie uslyszałam od mojej gin w poprzedniej ciaży, że synek dlugi a malo waży... a byl lżejszy od Twojego w dniu porodu o pół kg... a ja miałam na +15 kg...więc nie ma znaczenia tak naprawdę ile jesz:tak:

reklama
Zapomniałam podac Risi że mam dzisiaj wizytę i nie ma mnie na liście ale prosze o kciuki. Bardzo chcialabym sie dowiedzieć czy moja dzidzia jest juz ulozona prawidlowo główką w dół. Wizyta o 14.45

My dzisiaj po badaniu i wypuścili nas do domu ze szpitala:-)
Następna wizyta na ktg we wtorek za tydzień i kontrola ciśnienia, ale młoda już prawie dojrzała do wyjścia.
Trzymam &&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty!

Zapomniałam podac Risi że mam dzisiaj wizytę i nie ma mnie na liście ale prosze o kciuki. Bardzo chcialabym sie dowiedzieć czy moja dzidzia jest juz ulozona prawidlowo główką w dół. Wizyta o 14.45

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My dzisiaj po badaniu i wypuścili nas do domu ze szpitala:-)
Następna wizyta na ktg we wtorek za tydzień i kontrola ciśnienia, ale młoda już prawie dojrzała do wyjścia.
Trzymam &&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty!

To super nie ma jak to w domu:-)

manezowa i reszta wizytujacych dziewczynek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyslne wiesci:tak:
A ja jezdziłam dzis do szpitala na usg blizny po cc i jest chyba ok,bo wizyta była ekspresowa,termin tylko ustalił ze 27 w poniedziałek za tydzien na 8h mam byc na czczo i od razu na cięcie bez lezenia na oddziale do wtorku,co mnie cieszy bo to zawsze dzien mniej w szpitalu.Jesli dobrze pomiary dzis zrobili to mój syn ma 4600-4700g:szok::baffled:ło matko co ja zrobie z tą furą ciuszków na 56,tyle godzin to prasowałam:dry:,niech mi go szybo wyciągaja bo w pampersy 2 mi sie wkoncu nie zmiesci:-p
kasia żabka supcio ze w końcu w domku:tak:

mega kciukasy za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Beacia o RANY !!! TOĆ TO OGROMNIASTY SYNUŚ W TWOIM BRZUSZKU MIESZKA !!!! ale Ci fajnie wiesz już kiedy Go zobaczysz :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry