stokrotka.af
Fanka BB :)
a czemu mnie na ktg nie wysyłają 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a czemu mnie na ktg nie wysyłają![]()
My dzisiaj po badaniu i wypuścili nas do domu ze szpitala:-)
Następna wizyta na ktg we wtorek za tydzień i kontrola ciśnienia, ale młoda już prawie dojrzała do wyjścia.
Trzymam &&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty!
manezowa i reszta wizytujacych dziewczynek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pomyslne wiesci
A ja jezdziłam dzis do szpitala na usg blizny po cc i jest chyba ok,bo wizyta była ekspresowa,termin tylko ustalił ze 27 w poniedziałek za tydzien na 8h mam byc na czczo i od razu na cięcie bez lezenia na oddziale do wtorku,co mnie cieszy bo to zawsze dzien mniej w szpitalu.Jesli dobrze pomiary dzis zrobili to mój syn ma 4600-4700gło matko co ja zrobie z tą furą ciuszków na 56,tyle godzin to prasowałam
,niech mi go szybo wyciągaja bo w pampersy 2 mi sie wkoncu nie zmiesci
kasia żabka supcio ze w końcu w domku![]()
Wrocilam z KTG.
skurcze mam czeste, nawet do 100%, ale nieregularne. wiec wrocilam do domu i czekam dalej na rozwoj sytuacji :-)
Mlodemu serducho ładnie i miarowo bije.
Jak sie jutro nie ruszy, to we srode mam wizyte :-)
za tydzien 29.08 mam sie zglosic na pierwsze KTG no ale wyniki mam zle. Nie dosc,że w moczu bakterie to jeszcze z krwia nie tak. Mam za malo plytek krwi... tylko 40 a min to 150... bylam dzis nawet u hematologa cale szczescie,ze dzis mnie przyjal itd... ale tak samo on jak i moja gin kaza poki co sie nie martwic tylko powtorzyc wyniki bo chyba cos zle w labolatorium bylo:/ no oby!! bo zawsze wyniki mialam ladne, zadnych nie mam siniakow,krwanien,zylek itd co by na to wskazywalo ale powiem Wam,że sie wystraszylismy jak zadzwonila do mnie lekarka rodzinna,że mam zle wyniki i daje mi skierowanie... pierwsze co to strach o malego bo ja nie wiem co to malopłytkowosc
musialam sie szkolic przez google:-) jutro powtorka badan a w sr powinnam wiedziec co i jak...haha, dam dam, uwazaj, bo nawet w srodku nocy Cie obudze jak cos ;-)gratuluje udanych wizyt
Locia zaciskam kciukole daj mi znac jak urodzisz :d