Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj też wizytuję o 14Idę z wynikami ale mam nadzieję że lekarz mnie przebada i usg zrobi też to może się dowiem kiedy to moje maleństwo planuje wyjść i jakie już duże jest
To nasza ostatnia normalna wizyta przed urlopem lekarza, jeszcze w czwartek mam jechać do niego do innej przychodni na ktg ale mam nadzieję że jej nie doczekam
Mam pytanie, czy lekarz powinien mi wypisać jakieś skierowanie w razie przekroczenia terminu? kompletnie nie wiem co w takiej sytuacji robić a strasznie się tego boję (synek szwagierki ma już 3 tygodnie a ciągle jest w szpitalu przez zachłyśnięcie smułką;( )
zakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem
leki mam odstawic nareszccie
co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy
,a i kazał nie szalec zabardzo
miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu...Ja juz po wizycie :-) krazek odszedł do przeszłoscizakładanie nie bolało ale sciaganie juz owszem
leki mam odstawic nareszccie
co prawda nie powiedział mi na ile rozwarcie itp ale wizyte wyznaczył mi nastepna na 6.09 ale zyczył mi powodzenia bo watpi czy sie zobaczymy
,a i kazał nie szalec zabardzo
miałam tez ktg serduszko u dzidzi ok a szalała i kopała az sie połozna smiała.... brzuszek mnie troche boli po tym badaniu...