reklama

Wrześniówki u lekarza.

ja tam generalnie wizyt u ginka nie lubie bo delikatna i wrażliwa jestem :tak:
teraz jak mi wziernik wsadza albo paluchem gmera to prawie schodze na tym samolocie :wściekła/y: nienawidze tego a Wy tu piszecie jeszcze o jakiś cyrklach itp. okropieństwach :no:
wystarczająco się zamartwiam,że to 36tydz a wymazu na paciorka brak a wizyta dopiero 7 wrzesnia :no:
a ten paciorek to ma jakiś skrót w nazewnictwie?

chyba GBS.

reklama
ja tam generalnie wizyt u ginka nie lubie bo delikatna i wrażliwa jestem :tak:
teraz jak mi wziernik wsadza albo paluchem gmera to prawie schodze na tym samolocie :wściekła/y: nienawidze tego a Wy tu piszecie jeszcze o jakiś cyrklach itp. okropieństwach :no:
wystarczająco się zamartwiam,że to 36tydz a wymazu na paciorka brak a wizyta dopiero 7 wrzesnia :no:
a ten paciorek to ma jakiś skrót w nazewnictwie?

Ja tak samo wizyta dopiero 10 wrzesnia i wtedy bede miala robiony wymaz. mam nadzieje że doczekam w dwupaku tego wyniku

Hej! Jestem po wizycie. Dziecko duże i długie. Lekarz mówił, że na dzień dzisiejszy ma 56 cm i waży z 3500 g. Do tego malutka jest okręcona jednokrotnie pępowiną w okół szyi. Rozwarcie niby na opuszek i szyjka skrócona ( na wizycie, którą miałam we wtorek u innego lekarza było rozwarcie na 2 cm w ujściu zew. i 1 cm w ujściu wew.). Któremu teraz wierzyć. Duphaston mam brać do wtorku i w przyszłą sobotę mogę już rodzić. Mam nadzieję, że się uda, bo aż się boję co za kolos mi się szykuje.

Gratuluje udanej wizyty:-) No faktycznie nie taka maleńka jest ta twoja córeczka :-) Ja to nic nie wiem ile waży mój mały i jaki jest długi, może się co dowiem 30 sierpnia na kolejnej wizycie bo ponoć ma byc to już ostatnia...

&&&&&&&& za kolejne wizytujące

Ja idę w poniedziałek, ale pewnie znów się dowiem, że wszystko szczelnie pozamykane i do zobaczenia pani X za tydzień (może dwa). Ostatnio usłyszałam, że raczej według niej to się spotkamy 27 sierpnia, ale jak sama dodała: "Nigdy nic nie wiadomo, Pani X wojny i porodu nie da się dokładnie przewidzieć"

Ja mam wizytę szpitalną we wtorek 28/08 ale to tylko mocz, ciśnienie, mierzenie brzucha i serduszko maluszka. Za to w środę 29/08 u gina sprawdzimy szyjkę czy się jeszcze skróciła z 1,5cm i może jakieś rozwarcie, bo już by się mogło w końcu coś zacząć dziać:/ i mierzymy maluszka i sprawdzamy łożysko - wizyta bardziej konkretna.

reklama
ja wizytuję jutro, mam wielkie nadzieje , że dowiem się czegoś konkretnego , czy w końcy będę rodzić sn czy cc, i kiedy jeśli cc , muszę się upomnieć o wymaz na paciorka i zapytać o ciśnienie , bo wciąż wysokie... i strasznie nogi i dłonie mam spuchnięte...
proszę o &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry