reklama

Wrześniówki u lekarza.

Wróciłam. Fasol sztuk jeden ;-) uffff ;-) serduszko pięknie bije. wszystko super, na wadze spadam, znow bede sie musiała masluchiwać tak jak w poprzedniej ciazy ;-) Jestem zadowolona. Torbiel się zmniejsza. Nastepna wizyta za 3 tyg - USG genetyczne ;-)

reklama
Lotka super :) w 9 tygodniu to już piękny ludzik musiał być widoczny.

Martwi mnie mój ból w podbrzuszu, taki niezbyt mocny ale ćmiący i trwa to już 2 dni. W nocy nie mogę przez to spać, w sumie boli mnie po bokach, jakby jajniki? a jak się przekręcę na którąś stronę to ta strona zaczyna boleć jeszcze bardziej i muszę leżeć na plecach. I w krzyżu też jakby ćmi taki lekki ból ale ciągły, więc już mnie to męczy. No, to sobie pomarudziłam...

Fasol w sumie malo byl widoczny "bo pan doktor nie chce mu tam za bardzo grzebac i przeszkadzac" i mialam usg juz przez brzuch. koniec dopochwowego. no ale serducho bilo cudnie :-)

Wróciłam. Fasol sztuk jeden ;-) uffff ;-) serduszko pięknie bije. wszystko super, na wadze spadam, znow bede sie musiała masluchiwać tak jak w poprzedniej ciazy ;-) Jestem zadowolona. Torbiel się zmniejsza. Nastepna wizyta za 3 tyg - USG genetyczne ;-)

Gratuluje :) ja mam dopiero pierwsza wizytę za tydzien w srode bo moj ginekolog, ktory prowadzil moja pierwsza ciąże jest obecnie na urlopie. Strasznie sie stresuje nie wiem czy wytrwam w tej niepewnosci jeszcze ponad tydzień.

Dziewczyny a tutaj przez calą ciąze jest jedna no max 2usg bo oni twierdza ze to szkodzi dzidzi i nie trzeba Go ciagle podgladac, my mamy 2 w szpitalu ze wzgledu na plamienia zeby sprawdzic czy wsio oki z Kropkiem:) a pozniej dopiero w 20 tyg i koniec juz
Lotka to suuper że wsio dobrze i że przez brzuch :) właśnie liczę że też juz przez brzuch mi zrobiia teraz bo 2tyg temu tez w szpitalu robili mi przez brzuch ale oprocz pecholka nie bylo nic widac ,tyle ze dzien wczesniej bylismy u polskiej ginki i mielismy dowcipne i widzielismy fasolka z serduchem:)

Ten moj lekarz generalnie zawsze tak podchodzil do usg dowcipnego jak do zla koniecznego, mowil ze woli przez brzuch bo ze niby mniejsza ingerencja i mniejsze - jak on to mowi - "denerwowanie malucha w jego domku" hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry