reklama

Wrześniówki u lekarza.

no ja jak poczytałam Wasze posty to od razu koszmara nocnego mialam...

proszę nie piszcie o martwych zarodkach itp..., ze Wam się śnią...

reklama
Witam, no więc wizyta z 20.30 opóźniła się o 1, 45 min szok więc jak dojechałam do domu byłam już padnięta i do tej pory spałam :) ale :) dzidzia jest :) cała i zdrowa z serduszkiem chyba dobrze odczytuje rozmiar 15,1mm
bicie serduszka widziałam na ekranie 139 ale nie chciała męczyć dzieciaczka ona twierdzi że dzieci nie lubią usg :) ok ale mam zdjęcie tylko obróciło się pleckami więc nie jest za idealne :) na wieczór wkleję

Przepisała kilka badań bo ja mam B- a mąż A+ ale miałam już podawaną immugobinę czy jakoś tak :) no i kolejna wizyta 29.02. tyle czasu szok :( czuję że nie wytrzymam i na pewno wcześniej już gdzieś jeszcze pójdę :)

Witam, no więc wizyta z 20.30 opóźniła się o 1, 45 min szok więc jak dojechałam do domu byłam już padnięta i do tej pory spałam :) ale :) dzidzia jest :) cała i zdrowa z serduszkiem chyba dobrze odczytuje rozmiar 15,1mm
bicie serduszka widziałam na ekranie 139 ale nie chciała męczyć dzieciaczka ona twierdzi że dzieci nie lubią usg :) ok ale mam zdjęcie tylko obróciło się pleckami więc nie jest za idealne :) na wieczór wkleję

Przepisała kilka badań bo ja mam B- a mąż A+ ale miałam już podawaną immugobinę czy jakoś tak :) no i kolejna wizyta 29.02. tyle czasu szok :( czuję że nie wytrzymam i na pewno wcześniej już gdzieś jeszcze pójdę :)
moj gin twierdzi to samo :-)

no i gratuluje wizyty :-) cudne jest to patrzenie na serducho :-)

Paulina witaj wśród nas:) cieszymy się że nas przybywa i oczywiście że bedzie wszystko super z Fasolką 3lutego:) czyli ktory tydz??
Matik wytrzymasz do 29:) super że wszystko dobrze :)

hej Dziewczyny! Ja dziś tez zapisałam się na wizytę na 3 lutego na 20:20 masakra!! i to z wielką biedą mnie wcisnął....nie chcę dłużej czekać przez to chol...białko w moczu.. ehh nom oby do piątku aha witam nowe Ciężarówki! :)

reklama
A poszłam na to usg ;-) Wszystko pięknie, uspokoiłam się. Dzidź ma w crl prawie 3cm. Jak się uda, to zaraz do Was pomacha :-D

Lenkka, białko w moczu? Oj, niefajnie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry