reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ja bym ten palec traktowała jako 2 cm bo jak oni sprawdzają czy jest 10??:-) wciskają 2 ręce???:-)

Dzisiaj się dowiem kiey mnie będę ciąć bo mam ostatnią wizytę:-) i stresa mam że nawet spać nie mogę:-)

reklama
Witam
Jestem po wizycie, wszystko w porządku, nawet poprawiły mi się wyniki hemoglobiny. Jak na razie wszystko pozamykane szczelnie, więc nie zapowiada się poród przed terminem. Jak pisałam wcześniej troszkę martwiłam się, że nic nie przytyłam, ale mała przybiera na wadze, na chwilę obecną waży 2600. Lekarz stwierdził, że wystarczająco i jak przy porodzie będzie miało 3000 to będzie bardzo dobrze bo jestem drobna a większe dziecko-to większe problemy przy porodzie.

&&& za dzisiaj,

ANSURE 6 września

FASOLKA 6 września godz.9:30

TYGRYSEK 6 września

kto jeszcze?

ja mam dzisiaj wizyte i obiecane ostatnie usg na nfz, i musze powiedziec lekarzowi, ze musze kilka majtek dziennie zuzywac bo ciagle sa mokre

Ja po wizycie u ginki. Dziś o 15:30 mam się wstawić do szpitala na wywołanie. Wieczorem maja podać mi żel, jak dobrze na mnie zadziała to może rano będę mieć moje Maleństwo przy sobie :) Trzymajcie kciuki :):):-):szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry