Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to to też, ale skoro po chwili przechodzi - jak sie troszkę rozchodzę - to to chyba nie to?Cały czas boli przy wstawaniu z łóżka przy obracaniu się na boki nawet przy ubieraniu spodni bo nie idzie na jednej nodze stanąć![]()
ojoj u mnie też coś może być ze spojeniemja dzis po wizycie. szyjka zamknieta, dziecko wazy 3800, mało wod, a więc jutro o 8.30 mam być w szpitalu, na czczo, ponieważ być może będzie cc, mam podejrzenie rozchodzenia się spojenia i od ortopedy tez mam skierowanie na cc, ale jak sie okaze, ze spojenie sie rozchodzi, a mysle , ze tak bo bardzo mnie boli, ledwo chodze to jutro mnie potną, bardzo się boje, trzymajcie za mnie kciuki![]()
, wcale bym nie chciała, żeby była za duża, no ale jak mam mieć CC, to w zasadzie dam radę. Ale te pomiary tez czasami się nie zgadzają. Polisia miała mieć wielkiego synka, a normalnie się urodził, 3300 o ile pamiętam:-)