reklama

Wrześniówki u lekarza.

MERLIN co za wrrr!!!na szczescie już końcówka taka że poród w każdej chwili :)olej gościa:/

Kciuki za wizyty dzisiejsze i jutrzejsze:)

Ja również jutro wizytuje:))

reklama
ja już po wizycie:)

no więc tak
zapisala sobie ginka, ze paciorka nie ma, ale zaznacyzła, że wg norm kobieta, ktora miała w pierwszej ciaży paciorka a w drugiej nie to i tak dostaje antybiotyk na wszelki wypadek...:tak:
Dzieć rozwija się prawidlowo, aczkolwiek będzie malutki :tak:
Jutro mam jechać do szpitala na rano , żeby sprawdzić dokładniejszym sprzętem czy mmaly nie jest obwiązany pępowinką, sprawdzi dokładnie wagę malego.
Miałam ktg na którym wyszły ładne skurcze, ale nieregularne:) L4 dostałam na miesiąc :-Dzeby zapeszyć :-D
szyjka krotka, miękka rozwarcie na palec zdewnętrzne wewnątrz zamknięta, waga +14 kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zazdroszczę wam tej wagi :( mi sie już płakać chce jak staje na wagę a jeść muszę bo teraz nie może anemia wrócić szczególnie przed cc i połogiem kiedy dużo krwi ubywa :-(a do tego chodzić nie mogę nic nie mogę

Merlin wierz mi waga spadnie :tak:jak tylko dobierzesz sobie odpowiednią dietę dla Ciebie przy karmieniu... ja w ciągu 3-4 miesięcy spadłam ponad 20 kg... lekarze zaczynali się martwić czy nie wpadnę w anemię...i to nie chodzi o to, ze drastycznie się odchudzałam... miałam dziecko alergika i musiałam z wielu rzeczy rezygnować...
moja waga w domu pokazywała +16 kg

ja już po wizycie:)

no więc tak
zapisala sobie ginka, ze paciorka nie ma, ale zaznacyzła, że wg norm kobieta, ktora miała w pierwszej ciaży paciorka a w drugiej nie to i tak dostaje antybiotyk na wszelki wypadek...:tak:
Dzieć rozwija się prawidlowo, aczkolwiek będzie malutki :tak:
Jutro mam jechać do szpitala na rano , żeby sprawdzić dokładniejszym sprzętem czy mmaly nie jest obwiązany pępowinką, sprawdzi dokładnie wagę malego.
Miałam ktg na którym wyszły ładne skurcze, ale nieregularne:) L4 dostałam na miesiąc :-Dzeby zapeszyć :-D
szyjka krotka, miękka rozwarcie na palec zdewnętrzne wewnątrz zamknięta, waga +14 kg
ważne , że jest wsio ok i sprawdzać Cię będą co dwa dni... no a z chorobowym to pani doktor poszalałaaaaaa heheheh zaraz się zacznie więc bądź gotowa ;)

a ja ma mega doła .... odebrałam wymaz z pochwy i mam tego cholernego paciorkowca... dzwoniłam do mojego gina i powiedział , zeby się nie martwić bo dostanę antybiotyk przed cc , a ja głupia naczytałam się już , że dziecko przez to może mieć spepsę , zapalenie opon mózgowych bądź zapalenie płuc, prowadzące do niewydolności oddechowej i jakoś słowa gina mnie nie uspokoiły :sad:

Alebur kochana przy CC nie ma szans na zarazenie... tylko przy SN ponieważ dziecko przechodzi przez drogi rodne, gdzie paciorek jest :tak: także przy CC jesteś bezpieczna:tak: ja go nie mam, ale w poprzedniej ciaży mialam... dostalam przed porodem antybiotyk i maluch urodzil sie zdrowy... tak jak mówię przy CC nie zarazisz małego więc się nie martw kochana:tak:

I po wizycie
Nie rodzę :( a taką miałam nadzieję że coś wyjdzie:( na ktg spokój, szyjka miękka ale jeszcze nie gotowa:( W piątek znowu ktg i wizyta (o ile nie urodzę bo dr nie wyklucza;)), za tydzień (o ile nie urodzę;p) do szpitala na test oksy i po nim zadecydują czy rodzimy czy do domu. Nie wiem, ja chyba słonica jestem:( jeszcze tylko 12 miesięcy ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry