Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja już nie ma szyjkiTylko czekać, aż się zacznie
![]()

Dzięki dziewczyny, ale na razie nie czuję się, jakby to miało tak raz dwa pójść ;-) Ale kto wie... Może jeszcze pochodzę, na kolejne sprawdzanie mam iść za 3 dni, czyli na dzień przed terminem... Pierwsze co sobie pomyślałam, jak usłyszałam, że szyjki już praktycznie nie ma, że się zgładziła itd. to się ucieszyłam, że nie będzie potrzebny masaż szyjki, ale teraz wyczytałam, że ten masaż to robią żeby ruszyć rozwarcie. A u mnie ono takie minimalne. Ale i tak cieszę się, że jest jak na razie wszystko ok. Dowiedziałam się ponadto, że z łożyskiem też jest ok, nie ma oznak starzenia i z wodami też wszystko w porządku, serduszko ładnie równiutko bije. To teraz tylko czekamy. Jeszcze się okaże, że urodzę równiutko w terminie![]()

(trudno nie przejmowac sie jak tak dziecko cierpi :-() no ale kazała podawać 3x dziennie espumisan 2-3 krople i zobaczyć jak będzie jak lepiej to próbować zmniejszać dawki dzienne i przepisała też probiotyk dicoflor.. 
co prawda chcieliśmy jechac do Białegostoku to około 200km ale kiedy w sumie mamy jechać jak nie teraz ten weekend ma być taki ciepły ... i chyba sie nie posłuchamy i pojedziemydziewczyny jakie szczepienia wybieracie dla maluszka?