reklama

Wrześniówki u lekarza.

Mój wynik progesteronu wyszedł o dziwo ok, ale i tak nie chcemy ryzykować i luteina pewnie pójdzie w ruch. Cycki mnie póki co nie bolą i oprócz odczuć zagnieżdżania się jajeczka nie mam innych dolegliwości.

reklama
Liudka właśnei pierwsze co mi się rzuciło w oczy to że taki sam dzień mamy:))) ja chyba dziś nei pojde do lekarza :) szkoda mi kaski bo wizyta 120e a i tak nie zobaczymy serduszka a jak pojde za 2tyg to juz bedzie:tak: tak mysle o 16.01 bo 16 to szczesliwa liczba mezulka:) poszlabym napewno gdyby cosik bylo nie tak al oprocz bolu brzucha co ponoc jest normalne nic mi nie jest luteine juz biore wiec i tak nic wiecej nie poradzi a chcialam tylko zwolnienie ale zadzwonie zaraz do mojej szefowej ze potrzebuje pilnie 2tyg wolnego i moze mi da ,jak dostane to nie ide a jak nei to musze isc:-( a Liudka czasami boli cie brzuch ?? qrc ze ja mam kilka razy na godz takie bóle skurcze czy cosik takiego wczoraj wiecej dzis mniej juz ,martwic sie czy nie?? a z objawow hmmm mdłości nie mam , jedyne co to tez nie moge spac bo wstaje ostatnio o 5rano na tesciki i koniec spania juz ,a no i mega goraco mi jest teraz a wczesniej wiecznie marzlam :) aaa no i ....mam meeega zatwardzenie

Lilianka jasne że lepiej zapobiegac:))) popieram z lutką:)

test robiłam 02.i 03.01 , okres miałam 04.12. owu ok20.12 przytualnki 17.12 18.12:) zewzględu na wcześniejsze poronienie moja kazała mi przyjechać odrazu więc zrobiłyśmy usg coś było widać ale on mówi ze nie jest na 100% przekanana więc poczekamy od 10.01 mam zrobić hcg i dzwonić do niej a za ok 2-3 tyg na kolejną wizytę dzisiaj dość długo już boli mnie brzuch jak na @ boję się strasznie i cieszę jednocześnie :()

Matik ja tez mam wlasnie bole brzucha i tak czesto i mocno i sie stresuje bo tez straciliśmy nasz fasolke :( mialam nie isc do ginka ale jednak pojde :)

no właśnie ja też miałam nie iść ale moja mi kazała teraz myślę ze tylko o kasę chodziło , powiedziała że widzi że owu była z prawego jajnika i że jakiś płyn jeszcze widzi chyba za lewym jajnikiem i może to jest po uwolnieniu jajeczka czy jakoś tak albo pozamaciczna . Nienawidzę lekarzy którzy nie wiedzą a straszą bardzo tego nie lubię

no właśnie ja też miałam nie iść ale moja mi kazała teraz myślę ze tylko o kasę chodziło , powiedziała że widzi że owu była z prawego jajnika i że jakiś płyn jeszcze widzi chyba za lewym jajnikiem i może to jest po uwolnieniu jajeczka czy jakoś tak albo pozamaciczna . Nienawidzę lekarzy którzy nie wiedzą a straszą bardzo tego nie lubię

A najlepiej to postraszyć pacjentkę ciążą pozamaciczną... Bo to bardzo rangę lekarza podnosi...:wściekła/y::no::wściekła/y:

Mimo że też jestem po poronieniu moja gin jest bardzo rozsądną, spokojną, mądrą kobietą i nie sieje niepotrzebnie paniki. Porozmawiałyśmy sobie przez telefon, ustaliłyśmy termin wizyty na 10ego (Joasia, co ja Ci wcześniej powiem? że plamka jest? że w ciąży jesteś? tyle to Ci test powiedział, przyjdź, jak coś będzie widać i coś Ci będę mogła więcej powiedzieć), przypomniała "ogólne" zasady dotyczące ciąży, kazała dzwonić w razie czego i już... Lubię jej racjonalizm i opanowanie.

Ostatnia edycja:
reklama
cyniczna a kiedy miałaś owulację ?? (może pisałaś ale juz nie pamiętam...)
test robiłyśmy w wigilię, ja idę do gin 07.01. Ty 10.01.
Zastanawiam się u której będzie już coś konkretnie widać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry