reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama

A ja wrocilam z zakupow no i posadzilam rzerzuche na wacie ciekawa jestem czy do niedzieli mi wykielkuje...

Ja też dopiero wczoraj wysiałam rzeżuchę...ale coś zimno jest i nie wiadomo czy się wykiełkuje:baffled: A jajka to rzeczywiście są fajne i nie trzeba nic robić tylko się kupuje...potem jeszcze długo są w sklepach takie.....Ale nie ma to jak chyba zrobić jajka swoje;-):tak:

Kamila tez rekami i nogami podpisuje sie pod wszystkimi zyczeniami dla Ciebie !!!!!!!!!!!!!!sto lat!!!!!!!!!!!
klavell salatka gyros MNIAM, przepisik podaj jak mozesz :) a rzerzuche uwielbiam, ale nie mam pojecia, gdzie ja moge tu dostac...Jutro ide do Pl sklepu po sledzie i kielbase zywiecka, wiec moze tam bedzie!

Kamilo również się podpisuję!!!!!!!
Ja też poproszę o tego Kebaba!!!!!:-D

Atru - jak nie chcesz nam tu paniki znowu na forum zrobic to lepiej sie odezwij...

A u nas nudy, niedlugo kąpiel Staska, potem mam zamiar obejzec You Can Dance, teraz Stachu spi. Dziasiaj maly czlowiek mial super humorek.
A w piątek przyjezdza moj mąż, w piąteczek, jupi!

No taaak gdzie nasza guru???:szok:;-)
Cariocca - ja nigdy nie malam niani bo nie bylo takiej potrzeby - mieszkanie to zwykle m3 wiec zawsze i tak Stasia bylo slychac:tak:...a co do twojego Wielkiego Piatku...upojnych wrazen kochana:-)
I chyba te zeby go bola, bo kielkuja powolutku..ale jak zastosje zel dentox to pomaga, mimo ze nasluchalam sie ze te wszytskie zele to jeden wielki pic na wode...
A zapalenie pieluszkowe u Stacha ktore w koncu zdiagnozowala dermatolog juz prawie zniknelo!!! nie stosowalam tetr tylko czeste wietrzenie pupy, zmiane pieluszek i kilka masci...i taki mi sie wniosek nasuwa ze nalezy, jesli jest problem, pojsc do specjalisty a nie liczyc na fachowosc samego pediatry ( bo one - dwie rozne babki- w przypadku Stasia nie wykazaly sie profesjonalizmem)

Nie no, ale się wkurzyłam. Przez ten internet coś mnie zaraz trafi. Pół dnia chciałam dzisiaj napisać. Wszystko pięknie ładnie dopóki nie chcę zaakceptować odpowiedzi. Tyle już napisałam i co..? I błąd strony. Ciekawe czy teraz przyjmnie. Jakby co - to u mnie wszystko w porządku, Tymek jeszcze kaszle ale apetyt już w miarę OK, kupki się poprawiły, tylko trochę jeszcze marudny jest, zwłaszcza przed wieczornym zasypianiem.

Ręce mi już opadają, spróbuję jeszcze raz po kolei poodpisywać wieczorem albo jutro, bo dzisiaj to wywalę chyba tego kompa przez okno:baffled::wściekła/y::wściekła/y:

Nie no, ale się wkurzyłam. Przez ten internet coś mnie zaraz trafi. Pół dnia chciałam dzisiaj napisać. Wszystko pięknie ładnie dopóki nie chcę zaakceptować odpowiedzi. Tyle już napisałam i co..? I błąd strony. Ciekawe czy teraz przyjmnie. Jakby co - to u mnie wszystko w porządku, Tymek jeszcze kaszle ale apetyt już w miarę OK, kupki się poprawiły, tylko trochę jeszcze marudny jest, zwłaszcza przed wieczornym zasypianiem.

Ręce mi już opadają, spróbuję jeszcze raz po kolei poodpisywać wieczorem albo jutro, bo dzisiaj to wywalę chyba tego kompa przez okno:baffled::wściekła/y::wściekła/y:
Widze, Atru, ze masz podobne komp-afery co ja mialam, proszac cie wtedy wieczorowa/nocna pora o pomoc...ale ja nie pomoge niestety!:zawstydzona/y::-(

reklama
Oj niech lekarka przyjdzie dzis bo ta epidemia zapalnia oskrzeli to nie zarty! Powodzenia Nuska!
Była i niestety infekcja zeszła na oskrzela i musimy podawać antybiotyk 8 dni:-( oj żeby tylko pomógł. Jednak intuicja matki mnie nie myliła że jest coś nie tak. No i ciekawe jak Igor zareaguje na antybiotyk bo na eurespal reaguje wymiotnie i teraz żadnych syropków nie chce nawet sanosvit ( a przecież jest dobry taki słodki bananowy) a on nie chce i koniec no zobaczymy.
Atru a Ty też masz antybiotyk dla Tymusia? Jak tak to jaki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry