gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ale ja nie pisalam o oleju do gotowania.Sa dostepne oleje do pielegnacji ciala i wlosow.Gabdis - moze sprobuje ale olej kokosowy do gotowania nie rowna sie ten do pilegnacji niestety, ale oblukam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja nie pisalam o oleju do gotowania.Sa dostepne oleje do pielegnacji ciala i wlosow.Gabdis - moze sprobuje ale olej kokosowy do gotowania nie rowna sie ten do pilegnacji niestety, ale oblukam![]()
carioca- cwiczyc???!!! chyba zwariowalas!!! ... wlasnie dokonczylam wczorajsze delicje![]()
![]()

czlowiek mysli, ze moze w domu mowic co chce a tu sie okazuje, ze wielki brat nie spi 

Ja tez mam. W Bolandii zdjelam taka ciezka z pozytywka i czasem wieszlam taka leciutka z Ikei..a tu tez mamy i co Stasiek czasem z nia wyczynia to boj sie boga...ale nic mu sie nie stanie, bo lekka i bez ostrych krawedzi.Dziewczyny mam pytanie: macie jeszcze karuzelę nad łóżeczkiem bo my jeszcze tak ale ostatnio Igor tak ciągnie te zwierzaczki (zwłaszcza papugę bo ma długi ogon resztę ciężej dosięgnąć) że chyba będę musiała ją zdjąć
I ode mnie roniez wszystkiego dobregoKamilo,
![]()
Wszystkiego Najlepszego!