reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no to witam w klubie carioca ;-)
piotrek wlasnie spi na balkonie (juz drugi raz dzisiaj) i ma w wozku wlaczona elektroniczna nianie... ktos w okolicy musi miec taka sama bo co chwila sciagam jakiegos dawidka, ktory ciagle powtarza "mama" :-). ostatnio slyszalam jak ojciec sie pytal "co robisz dawidku" a on na to "tia-tia-to" i mame, ktora go poprawila "ma-ka-ron" a maly znowu powtorzyl "tia-tia-to" :-D:-D:-D czlowiek mysli, ze moze w domu mowic co chce a tu sie okazuje, ze wielki brat nie spi :laugh2::laugh2::laugh2:

My nie mamy jak kapac sie z corcia, bo mamy prysznic :/ Ale chcemy sie wyprowadzic juz niebawem i tam bedzie wanna i mysle, z bedziemy sie kapac z corcia jak narazie.Ale jak juz bedzie bardziej "kumata" to raczej bylabym zbyt wstydliwa.Nagosc to naturalna rzecz, ale jakos tak mam, ze dziwnie bym sie czula. W bieliznie to juz wogole glupio sie kapac, ja poprostu w pewnym momencie przestane z Nia wchodzic do wanny i juz.

Larcia - jak wroce do domu, to tez bede sie ze Staskiem kąpać, kilka miesiecy, moze tak do 10tego? Sama nie wiem zobacze.
Iza - ale dobre z tym Dawidkiem :-) Musze uwazac co mowie jak mamy nianie wlaczoną :-) A jaką macie? My may Fisher Price taka dosc podstawową.

Carioca my mamy nianie philips-a ale ona mnie wkurza bo trzeszczy a może ja nie umiem jej porządnie ustawić:confused:

Dziewczyny mam pytanie: macie jeszcze karuzelę nad łóżeczkiem bo my jeszcze tak ale ostatnio Igor tak ciągnie te zwierzaczki (zwłaszcza papugę bo ma długi ogon resztę ciężej dosięgnąć) że chyba będę musiała ją zdjąć.

Kurcze martwię się bo mały tak dziwnie charczy jak oddycha już dzwoniłam do lekarza ale babka nie wie czy da radę dziś i może będzie dopiero jutro oj jak jabym chciała żeby była dziś.

Kamilo,
happy_birthday_cake.jpg

Wszystkiego Najlepszego!

Dziewczyny mam pytanie: macie jeszcze karuzelę nad łóżeczkiem bo my jeszcze tak ale ostatnio Igor tak ciągnie te zwierzaczki (zwłaszcza papugę bo ma długi ogon resztę ciężej dosięgnąć) że chyba będę musiała ją zdjąć
Ja tez mam. W Bolandii zdjelam taka ciezka z pozytywka i czasem wieszlam taka leciutka z Ikei..a tu tez mamy i co Stasiek czasem z nia wyczynia to boj sie boga...ale nic mu sie nie stanie, bo lekka i bez ostrych krawedzi.
Oj niech lekarka przyjdzie dzis bo ta epidemia zapalnia oskrzeli to nie zarty! Powodzenia Nuska!

reklama
Kamilo,
happy_birthday_cake.jpg

Wszystkiego Najlepszego!
I ode mnie roniez wszystkiego dobrego

A ja wrocilam z zakupow no i posadzilam rzerzuche na wacie ciekawa jestem czy do niedzieli mi wykielkuje...
no po drodze oczywiscie hamburgera zjadlam ;(((
Na wielkanoc juz wiem co bede jadla na sniadanko zrobie zurek taki z torebki wkroje do nieg ziemniaczki do tego zrobie biala kielbaske i jajka z pieczarkami (przepisy z watku o jedzonku), zrobie jajecznice, chlebek, jakas wedlinka pomidorek ogorek salata no maselko oczywiscie, bialy serek do chlebka, jakas babke jutro jeszcze kupie no i zrobie salatke z jajek i pora i salatke kebab (gyros) bo uwielbiam
A tu jeszcze moja rzerzuszka i jajka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry