To mnie pocieszyłaś dzięki obyś miała rację.nuśka to dobry antybityk i nie za drogi
Asiu oj to będzie malowanie jajek och będzie po takim czasie;-);-);-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mnie pocieszyłaś dzięki obyś miała rację.nuśka to dobry antybityk i nie za drogi
Pamietasz o tym by dawac mu osłonowo jakis probiotyk? Np. Lacidobaby albo Acidolac albo Lacidofil albo 100 innych?
Asiu oj to będzie malowanie jajek och będzie po takim czasie;-);-);-);-)
I skakanie na ogonie ;-)

czesc babony! pojawiam sie i znikam, tylko sobie podczytalam watek glowny, zeby nie miec zaleglosci.
Piszecie o karmieniu piersia - dla mnie pierwsze dwa tygodnie to byla droga przez mękę, nawet nieco Staska dokarmialam, bo wiedzialam ze daje mu do konca sie najesc. Jeszcze kilka dni dluzej, to bym zrezygnowala, ale udalo sie. Potem skubaniec okazal sie alergikiem, zle wchlanial zelazo, a wiec dieta eliminacyjna i dawanie paskudnego, bardzo plamiacego zelaza w syropku. Potem jeszcze zaczal slabo przybywac na wadze, wiec mleczarnia zwinela skrzydla i trudno.
Nuska - no trzymam kciukiPamietasz o tym by dawac mu osłonowo jakis probiotyk? Np. Lacidobaby albo Acidolac albo Lacidofil albo 100 innych?