Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jak nie urok to sr.... nie bede konczyc.helołłłłłłłłłłłłł
Olaf juz drugi raz przespal mi cala noc! jestem w szoku..i co prawda znow z trudem twieralam oczy, ale bylo o wiele lepiej niz wczoraj...
a jak karmisz (cycuś czy modyfikowane)?A gdzie Atru???
Sama jestem??????

W moim przypadku karmienie piersią spowodowało, ze ważę obecnie mniej niż przed ciążą (55 kg). Jeśli o to chodzi to na początku też było mi ciężko, mały nie umiał ssać, ja byłam obolała..Jednak w przeciągu miesiąca nauczyliśmy się oboje tej sztuki i jestem bardzo zadowolona, że do 6. miesiąca udało mi się karmić Olafka tylko piersią. Mam poczucie, że dałam mu to co najlepsze, a chwile kiedy lezymy przytuleni a mały wssysa się we mnie i cichutko mruczy zawsze będę wspominać jako najpiękniejsze w życiu. Dla mnie karmienie piersią jest niesamowicie kosmicznym przeżyciem, po pierwsze przyjemne fizycznie, po drugie daje mi ogromne poczucie bliskości i jedności z dzieckiem. Poza tym to duża wygoda i oszczędność. Oczywiście rozumiem, że to wybór każdej kobiety i nie mam nic przeciwko karmieniu butlą, bo wiem że czasami po prostu inaczej nie można.
...stekal i mnie wolal a jak juz sie zwloklam...zasnal i spi.
i spadowa