Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale trzeba bedzie to sprawdzic ,dziewczyny z bielska moze macie jakiegos dogrego gina bo jakos nie mam szczescia.
Co to będzie we wtorek?! Pierwszy dzień w pracy, i nie będę widzieć młodego 7h!! Jakoś trzeba się będzie przyzwyczaić. Oczywiście ja to będę gorzej znosić niż on

czesc Shinead! wklejam linka tego pieska z allegro, plus 15 zeta koszt przesyllki, troche taniej zawsze!u nas też Olo jest bardzo absorbujący i najlepiej się czuje bawiąc się z mamą lub tatą, dlatego dzięki dziewczyny za rady na zajęcie malucha, chodzi mi już po głowie ten szczeniaczek-uczniaczek o którym pisze Carioca, widziałam go w tesco, kosztuje chyba 125pln![]()

No i mały chory
:-( niby wypisała antybiotyk, ale nie kazała go na razie wykupywać. Ma nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku :-( wszystko mogę mówić na swoją pediatrę, ale w jednym jest ok nie pcha na siłę z niby powodu antybiotyku.
antybiotyk mam podać razem z Lakcidem przez okres 6-7 dni.
strasznie to dziwnie wygladało. Ale właśnie powiedziała, że ta infekcja jest w 99% przez ząbkowanie.
kuźwa a tak marzyłam, że wyjdziemy na spacrek!!! No nic jeszcze nie jeden piekny dzień przed Nami.