*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Staje przy meblach????? Raczkuje?????
O RANY!!!! Sorki, ale pierwsze słyszę, aby tak małe w miesiącach dziecko stawało i raczkowało. Widziałaś to naocznie??????
Bo jak nie to mogą być przechwalanki głupiej koleżanki
A może staje przy meblach w chodziku????
Ty pragniesz pomocy przy dziecku, a ja marzę o SAMOTNOŚCI we troje!!!!
Pragnę własnego kąta czytaj mieszkania, gdzie mogłabym się zamknąć i po prostu cieszyć się samotnością z Kubalką i Robertem 
zamknąć drziw teściowej przed nosem i powiedzieć baju baj!!!! Wiem, że jak np sprzątam i zostawie małego w łóżeczku a on się czymś zajmie to jest spokojny ALE jak tylko wyjdę z pokoju to zaraz teściowa okupuje go i oczywiście "Kubusiu to Kubusiu tamto.... GRRRRR" Mieszkanie z teściami może doprowadzić do ogólnej nienawiści z obu stron!!!!
O RANY!!!! Sorki, ale pierwsze słyszę, aby tak małe w miesiącach dziecko stawało i raczkowało. Widziałaś to naocznie??????Bo jak nie to mogą być przechwalanki głupiej koleżanki
A może staje przy meblach w chodziku????

Ty pragniesz pomocy przy dziecku, a ja marzę o SAMOTNOŚCI we troje!!!!
Pragnę własnego kąta czytaj mieszkania, gdzie mogłabym się zamknąć i po prostu cieszyć się samotnością z Kubalką i Robertem 
zamknąć drziw teściowej przed nosem i powiedzieć baju baj!!!! Wiem, że jak np sprzątam i zostawie małego w łóżeczku a on się czymś zajmie to jest spokojny ALE jak tylko wyjdę z pokoju to zaraz teściowa okupuje go i oczywiście "Kubusiu to Kubusiu tamto.... GRRRRR" Mieszkanie z teściami może doprowadzić do ogólnej nienawiści z obu stron!!!!
Staram sie z tego czerpac radosc. No i nie narzucam sobie tysiac obowiazkow zebyc byc perfekcyjna pania domu, o nie!od kiedy jest Stachu spuscilam troche z tonu i jest lepiej.