Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mój Mati je okolo tyle:
ok. 8.30 200ml mleka
ok, 11 . dwa male danonki
ok.13 14 jakiś obiadek
ok17. deserek
19, 19.30 mleko z kaszką 260ml
ok 4, mleko 200ml
Myślicie że wystarczająco?
teoretycznie, wg norm to nie powinno ale wiele dziewczyn juz daje.Ja sie wstrzymam bo uwazam ze nabial w polaczeniu z cukrem tylko rozpycha zoladek...a wapno przeciez jest w mleczku.Monia nie wiedzialam ze takim maluchom mozna dawac danonki???
Ja tylko na chwilę. Starałam się czytać na bieżąco ale pisać to już inna sprawa. U nas w dalszym ciągu zasrany żywot. Dzisiaj włączyłam Nifuroksyzad ale dalej z Tyma cieknie jak z kranu po każdym jedzeniu. Właśnie zaparzyłam ziele kobylaka i ślubny dał się małemu napić. A ja lecę przebrać go po raz setny dzisiaj, bo pewnie obesrał się po uszy... Papa! Może wpadnę jak Tymo zaśnie a ja trochę ogarnę pobojowisko.
I jeszcze mam pytanko jak już przy tej kuchni jestem czym usunąć przypalony tłuszcz z blach tych z piekarnika bo od tego ciągłego podgrzewania zrobiły się takie brzydkie. Macie jakiś sprawdzony sposób godny polecenia?????

W ogóle do bani się czuję
Czy jeszcze jest o osoba której zapomniałam