reklama

Wrześniówkowe mamy

Naomi - chodzi co o to jak wstawićlink do tego drzewka w swoim podpisie na forum??? tam gdzie masz suwaczki (to moge ci powiedziec: piszesz w podpisie drzewko Naomi - albo cokolwiek innego, potem zaznaczasz myszą tak jak do kopiowania ale nie kopiujesz tylko klikasz na górze w menu znaczek wstaw link - tam kasujesz co się pakazuje i wstawiasz link do drzewa, kilkasz OK i twój napis powinien się podświetlić jako link) czy na jakiej stronie???

reklama
Czy ktos mi powie jak moge wstawic link na swoja stronke "Drzewko Naomi"Mam juz zalozone drzewko ale nie wiem jak mam to wstawic do siebie.POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Untitled%201.jpg

A mnie cholera bierze- mały dostał jakiejś wysypki i dziadostwo nie chce przejść- już daje mu wapno chyba 5 dzień a tu brak poprawy. Na dokładkę zgłupiałam od czego mógł ja dostać- wyda\je mi sie, ze od moreli bo dostał jogurcik z morelami, ale później sobie pomyślałam, że ostatnio też dostał owsiankę i ze może od niej. Bo mleczko do ciała cały czas to samo, proszek nie zmieniany i już nie mam pomysłu. A buźka jego taka w krostkach, ze brrrr:baffled: W domu oczywiście jest, ze przesadzam bo dziecko będzie miało jeszcze wiele razy wysypki i ze to normalne, żeby sie nie przejmować. łatwo sie mówi:crazy:

Naomi - chodzi co o to jak wstawićlink do tego drzewka w swoim podpisie na forum??? tam gdzie masz suwaczki (to moge ci powiedziec: piszesz w podpisie drzewko Naomi - albo cokolwiek innego, potem zaznaczasz myszą tak jak do kopiowania ale nie kopiujesz tylko klikasz na górze w menu znaczek wstaw link - tam kasujesz co się pakazuje i wstawiasz link do drzewa, kilkasz OK i twój napis powinien się podświetlić jako link) czy na jakiej stronie???
Tak,dokadnie tam gdzie mam suwaczki.

Ja kupiłam takie samo w sklepie za 19 zł ma tylko inaczej zakończone rękawki ale takie jak to też było w tej samej cenie.

Atru - no to piekny ogrod masz na balkonie. Idzies w slady Tygryska? Ja niestety nie mam zaciecia do roslinek. Postanowilam nawet w czas srogiej zimy ze na wiosne zadbam o balkonik, zasadze pelargonie albo inne kwiatki...ale na tym poprzestalam:zawstydzona/y:. W domu mam tylko jedna zywa roslinke ale i ona czasem marnieje...choc to twadzielka - nie daje sie takiej paskudnej opiekunce.
I martwi mnie Atru ze wciaz jestes taka oslabiona...co sie dzieje? Zmeczenie czy moze brak witamin?
Nuska - przypomnialam sobie ze bylas na zabiegach Spa w Faltomie...moze mi umknelo ale chwalilas sie jak bylo?

Wstyd się przyznać ale jeszcze nie byłam (mam 3 miesiące na wykorzystanie tego) właśnie mąż mi ma za złe zż on tu się stara a ja nawet nie chcę isc ale uwierzcie ja nie miałam czasu :zawstydzona/y: a zawsze coś . No a w tym tyg mam @ i nic z tego. Więc jak tylko się skończy to odrazu lecę. Na pewno opowiem jak było.

Naomi i gdzie to drzewko czekam;-)

Pogoda u nas dzisiaj piękna. Prawie cały dzień byliśmy na dworku. Byłam u dentysty i doznałam szoku,bo pani skasowała 200:szok::szok: Poprzednio robiłam 1 ze znieczuleniem i zapłaciłam 100. Teraz już się nie bałam, więc za znieczulenie podziękowałam. I myślę sobie - będzie taniej;-) A tu 200:szok::szok: Za 1 ząb. Bez znieczulenia. Myślłam,ze zrobiła 2,ale w domu oglądałam:no: Masakra. Jakby tego było mało to S oświadczył mi,że podczas tej lekkiej stłuczki o której pisałam kiedyś, wjechał w jakiś płot. Właściciel spisał nr auta i mój mężuś musi zapłacić... bagatelka...800. Naprawdę nie wiem skąd to weźmie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry