reklama

Wrześniówkowe mamy

Untitled%201.jpg
Cholera blondynak jestem.cos mi nie wychodzi.O co chodzi z tym napisem wyzej???Jak mozesz to napisz na gg 8185020.Dziekuje z gory

reklama
Nuska - ale czaderskie..a te w moro miodzio...gdzie takie sprzedaja? ale to niby-butki czy juz takie przystosowane do chodzacej stopki?
....o rrrany, juz niedlugo czeka nas taaaaki powazny zakup- pierwsze prawdziwe buty:szok::-):rofl2:no i posypia sie posty!

Nuska - ale czaderskie..a te w moro miodzio...gdzie takie sprzedaja? ale to niby-butki czy juz takie przystosowane do chodzacej stopki?
....o rrrany, juz niedlugo czeka nas taaaaki powazny zakup- pierwsze prawdziwe buty:szok::-):rofl2: no i posypia sie posty!
coś się posypie i to będzie KASA!! kurna takie buty są droższe od naszych.

Szukam fajnego wierszyka na telegram i nic nie mogę znaleźć:-(

takie pierwsze butki powinny być chyba wyższe, tak żeby trzymały kostkę
po pierwsze Igor jeszcze nie chodzi i jeszcze troszkę zanim będzie a co do wysokości butów to oglądałam ostatnio program "Mamo to ja" na TVN Style i tam mówili ze buciki powinny odkrywać kostkę i nie mogą być za wysokie . No i powinny zginać się w miejscu 3/4 bucika czyli w paluszkach a nie w połowie i tak się zginają:-)
No ale zanim Igor zacznie chodzić to pewnie dostanie jeszcze inne buciki.

Oj Justyna..pilizzzz nie zaczynajmy debaty bucikowej bo jeszcze czas...chyba?jest czas??? czy juz nie?:szok::-)
denerwuje sie tym zakupem bo sama nie wiem jakie one powinny byc. Mr.Zawitkowski mowi tak, inni ze twarde zapietki itp.oszalec mozna:baffled:
Dokładnie jeszcze czas a Zawitkowski mówił ze najlepiej to bez bucików dzieci uczą się chodzić więc problem z głowy;-);-);-);-);-);-)

reklama
Nuska,Hruda-dziekuje,dziekuje,dziekuje...............bez was bym zginela.

Teraz sie poce nad zalozeniem blogu naszej rodzinki.Ale w tym juz mi maz pomaga jak nie wiem co z czym sie je.
Odezwe sie jutro.
Jeszcze raz dziekuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry