reklama

Wrześniówkowe mamy

Zuzka też jeszcze sama nie siada i chyba nie bede jej sadzac bo niby ladnie siedzi ale jak ja cos bardzo zainteresuje albo przestraszy to sie przewraca i np wczoraj uderzyla tylem glowki o ziemie ( siedziala na takiej kolderce z welny) a dzisiaj przydzwonila nosem o podloge a ja siedzialam obok...

reklama
Zbieram sie do spania ale musze czekać aż mi galaretka stężeje, cholerka znalazłam se pore na wypieki:nerd::nerd:
Hruda - to mój z kolei siadać nei umie ale najchętniej to już by wstawał, nogi ma sztywne i czasem go posadzić nie mogę bo jest jak kawał deski:-D:-D trzymany za ręce stoi normalnie i się cieszy

Zbieram sie do spania ale musze czekać aż mi galaretka stężeje, cholerka znalazłam se pore na wypieki:nerd::nerd:
Hruda - to mój z kolei siadać nei umie ale najchętniej to już by wstawał, nogi ma sztywne i czasem go posadzić nie mogę bo jest jak kawał deski:-D:-D trzymany za ręce stoi normalnie i się cieszy
a co to za ciacho?:rolleyes:
A ta radosc maluszkow z osiagnietych krokow w rozwoju mnie normalnie r o z w a l a:-)

A mój kiwa się na tych nogach jak piany zając ale zadowolony aż piszczy z radości, i jak mu podaje ręce to chce stawać.

A ta radosc maluszkow z osiagnietych krokow w rozwoju mnie normalnie r o z w a l a:-)

Dokładnie :tak::tak::tak::tak:

Dobrej nocki życzę pa pa

a taki tam zwykły biszkopt z owocami i galaretką

a co do tej radości to dzisiaj miałam podobnie jak Ty zachlapana łazienka i rozesmiana mordka, ledwo małego wsadziłam do wanny to już się rzucił z łapami na wodę :-D:-D
nawet go kaczuszki guzik obchodziły
a tak sobie oczy zachlapał że miał czerwone ale w ogóle mu to nie przeszkadzało:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry