reklama

Wrześniówkowe mamy

Wy tu już o chodzeniu a mój jeszcze nawet sam siadać nie umie:no::no::-D:-D
Mój też nie,ale dzielnie tupta:tak:

A i kosztowały całe 18 zł za parę więc zaszalałam i kupiłam dwie :-D:-D
Takie płócienne też mamy,a z tymi poważnymi butami to jest tak,że pewnie teściowa kupi sama i nie będę miała nic do gadania:baffled::wściekła/y: Bo ona wie najlepiej co dobre dla jej wnusiów

reklama
justyna a nie mozesz kupic takich jak chcesz i po prostu teściówkowych nie używać??? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

moja teściowa na szczęście we, że dla wnusia najlepsza jest gotówka:-):-):-)

w sumie nie musze jej przenosic bo dobrze mi sie z nia spi ale jakos tak wbilam sobie do glowy artykul czytanu jeszcze w ciazy ze wszystkie rzeczy od ktorych chcemy odzwyczaic dziecko nalezy zrobic do 6 mc po 6 mc jest juz przyzwyczajone i trudno zmieniac nawyki...I tak spie sama wiec maly przeciagajacy sie czlowieczek w nocy umila mi sen:) Gorzej jak M przyleci....ostatnio spal na fotelu:sorry2:

a wlasnie blimka wierzysz ze M zdazyl z tym BC....masakra tyle nerwow ale w koncu zlozyl wniosek 2 dni przed ukonczeniem 6 mc przez Nel...oczywiscie nie mial kompletu dokumentow ale chodzilo mi o to zeby przynajmniej bylo zgloszenie wniosku z data 11 dzis doniosl te wszystkie prsi itp ale jak nam to przyjma to bedzie cufal:-D

reklama
Boze ze mnie tez jest modelka...o maly figiel bym zapomniala ze mam jutro byc przed 8 (ciekawe jak wstane) w przychodni po to skierowanie na rehabilitacje dla Nel...Musze nastawic budzik...
Swoja droga ciekawe jak to bedzie wygladac i ile takich spotkan jest,dziewczyny ktore chodza z dzieciaczkami dajcie znac.
A najciekawsze za ile mi przydziela termin...bo nasz kochany NFZ jest nieprzewidywalny...ale podobno jest tam babka ktora przychodzi do domu prywatnie,jezeli bede miala dlugo czekac to ich oleje bo kazdy dzien cwiczen to szansa dla niej na lepszy rozwoj...z nimi to moglby czlowiek czekac do u.... smierci.

Zbieram pod prysznic.Blimka buziole:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry