reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry:-)
Rzeczy czaderskie!!!! 18 zł za adidaski to tanie jak barszcz!!!! Nuska :zawstydzona/y: wstyd mi mówić, ale kupiłabyś może takie same i wysłała mi pocztą??? Ja Ci wcześniej przeleje kase na konto z kosztem przesyłki. PROSZE :zawstydzona/y::-( zrozumiem jak powiesz nie. U mnie nie ma sklepu coccodrillo

Nuśka-ja przyłączam się do prośby Kasi, jeśli miałąbyś możliwość przesłąnia takich butków (są przesłodkie, zwłaszcza podobają mi się te moro) to byłabym Ci bardzo wdzięczna. W mojej dziurze czyt. mieścinie niestety dostałam tylko kiepskie jakościowo imitacje adidasków. Oczywiście również wczesniej wysłałabym Ci pieniążki na konto.​

Żaden problem tylko muszę znać rozmiar bucików najmniejszy to 19 (czyli stópka ok 12-13 cm tak pisze na opakowaniu ale mierzyłam środek i miara pokazała 12cm) i takie mam ja( i tak troszkę za duże dla Igorka) ale byly w sklepie jeszcze większe. Więc musicie podać rozmiar a ja sprawdzę czy jeszcze są i jak będą to kupię i wtedy wyślecie pieniążki.
Ja wczoraj miałam suuuuuuuuuuuuper dzień.
po pierwsze dostałam 200zł podwyżki:-D:-D cieszę się niesamowicie chociaż wiem jakie będzie gadanie koleżanek z pracy jak zobaczą dzisiaj moją nominację:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
po drugie mieliśmy takie akwarium 40l i Julia uwielbiała na nie patrzeć tylko ono było strasznie zaniedbane- same glony i mój P zrobił mi a w sumie bardziej Juli niespodzianke i kupił takie duuuuuuuuuze 120l z roślinkami zameczkami itp:-D:-D:-D szkoda że wydał na to 600zl a jeszcze rybki trzeba dokupić, ale efekt jest świetny- a Jula jak się wpatruje...
Gratuluję podwyżki:-):-)
A akwarium mam nadzieje że się jeszcze pochwalisz i wkleisz jakąś fotkę::-)

A my zmykamy na spacer

Witajcie kobitki
To niewiarygodne za w naszym kraku i tu, na polnocy, kolejny dzien tak cudnej aury...nie ma bata - idziem na spacer, z aparatem!
Aneczka - dobrze ze zdazyliscie z tym CB. Ja mojego J pogonilam ale on twierdzi ze w GB jest luuuuzik i ma czas.No, mam nadzieje.
A trampeczki czaderskie - widze ze n BB panuje moda trampkowa!
Blimka - wypiekl sie udal?:-)

Ja wczoraj miałam suuuuuuuuuuuuper dzień.
po pierwsze dostałam 200zł podwyżki:-D:-D cieszę się niesamowicie chociaż wiem jakie będzie gadanie koleżanek z pracy jak zobaczą dzisiaj moją nominację:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Asiek - no to bomba. Awans, tak szybko po powrocie do pracy? fiu fiu musisz byc dobra w te klocki heh.

A do mnie dzis zadzownila eks-szefowa z zaproszenime na spotkanie-szkolenie ktore ona organizuje dla swoich klientek. Zwykle to ja je organizowalam i prowadzilam a tu dzis telefon...ze srutu, srutu ze tak ona o mnie mysli, ze tak teskni, ze jest bardzo ciekawy wyklad i ze miloby bylo gdybym przyszla...ze Stasiem! Co mnie tez zdziwilo bo kobieta, mimo posiadania dwojki prawie doroslych dzieci, gardzi malymi bobasami.
No nie wiem...nie chce sie uprzedzac, ale tez nie eskcytowac. Ale oczywiscie pojde.

Witajcie ta popoludniowa pora.Moja Naomi zrobla taki cyrk dzisiaj w nocy ze nie soalam do 5 nad ranem:crazy:Nie wiem co sie dzialo.Co przysnela to sie wybudzala z placzem.Moze wkoncu probuja sie jej przebic zabki.Bylam zmuszona uciec do duzego pokoju zeby nie obudzila chlopakow z ktorymi mieszkamy bo oni rano do pracy wstaja.A jak juz zasnela to sie obudzila po 2 godzinach,ale to juz sie nia maz zajal bo naszczescie ma dzisiaj wolne i pozwolil mi pospac dluzej.Nawet mi sniadanko zrobil:tak:

Asiek gratuluje podwyzki.

Tak czytam o tym jak niektore z was zazekaja na swoje tesciowe.Szczerze wam wspolczuje.Ja na swoja nie moge narzekac.Jak chce cos kupic dla malej to zadzwoni i sie spyta czy mi sie to przyda czy moze wole cos innego co mi sie bardziej przyda.Tak bylo z chodzikiem ktory kupila.Wczesniej dala znac i sie skonsultowala ze mna czy chce dla malej cos takiego.Jak zrobie fotke to ja wkleje.Z ciuszkami tez sie konsultuje bo wie ze tutaj sa tez ladne ciuszki i czasami tansze.Sukienke ktora Naomi ma na sobie na fotce w moim profilu to wlasnie tesciowa ja kupila tutaj.
A u nas chyba zaraz lunie jak cho.....Strasznie sie ciemno robilo i nici z pieknego dnia.

a wlasnie blimka wierzysz ze M zdazyl z tym BC....masakra tyle nerwow ale w koncu zlozyl wniosek 2 dni przed ukonczeniem 6 mc przez Nel...oczywiscie nie mial kompletu dokumentow ale chodzilo mi o to zeby przynajmniej bylo zgloszenie wniosku z data 11 dzis doniosl te wszystkie prsi itp ale jak nam to przyjma to bedzie cufal:-D

No to super!!:D irlandczycy ogólnie z niczym się nie speszą wiec u nich to chyba normalne tak na ostatnią chwilę:-D

Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki też tak nienawidzą się nudzić? Maciuś jak ma posiedzieć w krzesełku dłużej niż 10 minut to marudzi na całego. Niewiele mogę przy nim zrobić. Np. teraz już zaczyna płakać i zaraz mi wyjdzie z krzesełka:szok:

tak Majandra, mój się nudzi po 15, 20 minutach i marudzi bo pragnie zmian...

Blimka - wypiekl sie udal?:-)
heheh taki tam wypiek pożal sie panie boże;) chyba się udał, ga;laretka wreszcie doszła o 23.40 zalałam brzoskwinie i poszłam spać, nie piekę już nic, nastepny będzie tort na roczek dawidka:-D:-D

Asiek - gratuluję, sukcesów!! podwyżki i awansu, trzeba to oblać
kto chętny dziś wieczorem na winko??:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas była dzisiaj pierwszy raz niania, karmiła małego przewijała, pokazałam jej wszystko co i jak i jutro przyjdzie znowu zabierze go na spacer i da obiadek
myślę, ze będzie OK chociaż ostatnio znów mnie stres złapał czy aby na pewno dobrze wybrałam:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry