Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rzeczy czaderskie!!!! 18 zł za adidaski to tanie jak barszcz!!!! Nuskawstyd mi mówić, ale kupiłabyś może takie same i wysłała mi pocztą??? Ja Ci wcześniej przeleje kase na konto z kosztem przesyłki. PROSZE
:-( zrozumiem jak powiesz nie. U mnie nie ma sklepu coccodrillo
Nuśka-ja przyłączam się do prośby Kasi, jeśli miałąbyś możliwość przesłąnia takich butków (są przesłodkie, zwłaszcza podobają mi się te moro) to byłabym Ci bardzo wdzięczna. W mojej dziurze czyt. mieścinie niestety dostałam tylko kiepskie jakościowo imitacje adidasków. Oczywiście również wczesniej wysłałabym Ci pieniążki na konto.
Gratuluję podwyżki:-):-)Ja wczoraj miałam suuuuuuuuuuuuper dzień.
po pierwsze dostałam 200zł podwyżkicieszę się niesamowicie chociaż wiem jakie będzie gadanie koleżanek z pracy jak zobaczą dzisiaj moją nominację
po drugie mieliśmy takie akwarium 40l i Julia uwielbiała na nie patrzeć tylko ono było strasznie zaniedbane- same glony i mój P zrobił mi a w sumie bardziej Juli niespodzianke i kupił takie duuuuuuuuuze 120l z roślinkami zameczkami itpszkoda że wydał na to 600zl a jeszcze rybki trzeba dokupić, ale efekt jest świetny- a Jula jak się wpatruje...
Asiek - no to bomba. Awans, tak szybko po powrocie do pracy? fiu fiu musisz byc dobra w te klocki heh.Ja wczoraj miałam suuuuuuuuuuuuper dzień.
po pierwsze dostałam 200zł podwyżkicieszę się niesamowicie chociaż wiem jakie będzie gadanie koleżanek z pracy jak zobaczą dzisiaj moją nominację
![]()
Nie wiem co sie dzialo.Co przysnela to sie wybudzala z placzem.Moze wkoncu probuja sie jej przebic zabki.Bylam zmuszona uciec do duzego pokoju zeby nie obudzila chlopakow z ktorymi mieszkamy bo oni rano do pracy wstaja.A jak juz zasnela to sie obudzila po 2 godzinach,ale to juz sie nia maz zajal bo naszczescie ma dzisiaj wolne i pozwolil mi pospac dluzej.Nawet mi sniadanko zrobil
a wlasnie blimka wierzysz ze M zdazyl z tym BC....masakra tyle nerwow ale w koncu zlozyl wniosek 2 dni przed ukonczeniem 6 mc przez Nel...oczywiscie nie mial kompletu dokumentow ale chodzilo mi o to zeby przynajmniej bylo zgloszenie wniosku z data 11 dzis doniosl te wszystkie prsi itp ale jak nam to przyjma to bedzie cufal![]()

Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki też tak nienawidzą się nudzić? Maciuś jak ma posiedzieć w krzesełku dłużej niż 10 minut to marudzi na całego. Niewiele mogę przy nim zrobić. Np. teraz już zaczyna płakać i zaraz mi wyjdzie z krzesełka![]()
heheh taki tam wypiek pożal sie panie bożeBlimka - wypiekl sie udal?:-)

A u nas chyba zaraz lunie jak cho.....Strasznie sie ciemno robilo i nici z pieknego dnia.