reklama

Wrześniówkowe mamy

Maraniko trzymam kciuki za Tymusia!!!!! Oby znalazł się specjalista godny tego tytułu. Może to Cię nie pocieszy, ale najważniejsze jest pozytywne myslenie, choć domyslam się jak to jest trudne w Twojej sytuacji.

Gagulec dobrze pisze "dobrego złe poczatki"

A u Nas pogoda CUDNA!!!! Byłam u kuzynki :-) a póżniej poszłam na 2 godzinny spacer :-) szkoda mi było wracać do domu, poza tym Kuba mi zasnoł i chciałam, aby troche pospał bo ostatnio odkąd ta dwójka się przebija mały nie chce spać w dzień.

Byłam też na zakupach i kupiłam mu czapeczke-kapelusik kosztował 24zł

reklama
Maraniko, tak bym chciała Ci pomóc.

Ale niestety, samej by mi się jakieś znajomości przydały, bo u nas też nieciekawie. Byłam dziś z Maciusiem u ortopedy, tak bez wskazań, profilaktycznie i okazało się, że ma jeden pośladek większy od drugiego i trochę wyżej umiejscowiony. Miałam z nim iść od razu na rtg, ale ponieważ byłam sama to nie mogłam z nim wejść, żeby go przytrzymać, bo wciąż karmię piersią. Więc jadę jutro z mamą. A najzabawniejsze jest to, że do tego ortopedy mama nas zapisała przez pomyłkę. Miała zapisać do neurologa, ale się pomyliła. Mimo wszystko pomyślałam, że skorzystam z badania i teraz nie żałuję.

Hruda, Centrum Zdrowia Dziecka jest w Wawie.

o kurcze Majandra to faktycznie całe szczęście że trafiłaś do tego ortopedy:tak::tak::tak: oby7 to nie było nic takiego z tym posladkiem
Hrudzie pewnie chodziło o Centrum Zdrowia Matki Polki

Blimka, ten lekarz powiedział, że nie powinno to być nic poważnego, ale woli chuchać na zimne.

A co do lekarzy, to jeśli któraś mieszka w Wawie lub okolicach to polecam gorąco specjalistyczną przychodnię na Dąbrowszczaków. Tam właśnie byłam u neurologa i ortopedy i to są prawdziwi spacjaliści.

Maraniko, tak bym chciała Ci pomóc.

Ale niestety, samej by mi się jakieś znajomości przydały, bo u nas też nieciekawie. Byłam dziś z Maciusiem u ortopedy, tak bez wskazań, profilaktycznie i okazało się, że ma jeden pośladek większy od drugiego i trochę wyżej umiejscowiony. Miałam z nim iść od razu na rtg, ale ponieważ byłam sama to nie mogłam z nim wejść, żeby go przytrzymać, bo wciąż karmię piersią. Więc jadę jutro z mamą. A najzabawniejsze jest to, że do tego ortopedy mama nas zapisała przez pomyłkę. Miała zapisać do neurologa, ale się pomyliła. Mimo wszystko pomyślałam, że skorzystam z badania i teraz nie żałuję.

Hruda, Centrum Zdrowia Dziecka jest w Wawie.

Majandra trzymam kciuki za Maciusia aby wszystko było ok. A dlaczego nie mogłaś z nim wejść ja też karmie piersią i miałam robione RTG klatki piersiowej w styczniu bo mi się badania do pracy skończyły i pytałam czy jak karmię to mozna i powiedziano mi ze nie ma przeszkód no chyba ze jesteś w ciąży??

Maraniko
witaj na forum życzę dużo siły dla Ciebie i dużo zdrówka dla Tymusia no i kiedy wraca mąż bo faktycznie we dwoje łatwiej.

Shinead Kasia byłam dzisiaj w tym sklepie i była tylko jedna para w moro (odrobinkę ciemniejsza niz moje) w tym rozmiarze i kupiłam ją tylko musicie się dogadać która chce te buciki a o to one

Bardzo mi przykro że jedna para tylko została.

Majandra trzymam kciuki za Maciusia aby wszystko było ok. A dlaczego nie mogłaś z nim wejść ja też karmie piersią i miałam robione RTG klatki piersiowej w styczniu bo mi się badania do pracy skończyły i pytałam czy jak karmię to mozna i powiedziano mi ze nie ma przeszkód no chyba ze jesteś w ciąży??

Hmm, ciekawe. Mi odradziła kobieta, chyba, że chcę zakończyć karmienie, a nie chcę, więc zrezygnowałam.

Shinead jeżeli zależy Ci na tych bucikach to Ci je odstapie, a będę miała prośbe Nuska te drugie też są świetne co kupiłaś i jeżeli są w tej samej cenie to może te drugie, a jak nie będzie to wybierz coś również czaderskiego. Mam zaufanie do Twego gustu bo po zakupach widze, że mamy podobny.

reklama
A Nuśka te drugie też są sznurowane??? Bo jeżeli nie to nie chce ich :-( przepraszam, że tak zawracam Ci tyłek bo jakby były sznurowane to kup prosze. Shinead daj znać czy dalej chcesz te w moro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry