reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Blimka - czyzbyz w szale oczekiwan wykasowala Wasz slubny suwaczek...eee no co ty.
Przyganial kociol garnkowi...tez u mnie kieeedys takowy byl:-p:zawstydzona/y:
Justyna - fajne maja ciuszki i jakosciowo dobre tylko czasem ceny nie-halo.:baffled: Ostatnio widzialm tam dzinsy, rozm. 74 , fakt ze z najnowszej kolekcji, za 69zika. :szok:. Ale moze maja przeceny i wtedy mozna cos fajnego , jak to mowia, wyhaczyc:tak:
T
To fakt jakościowo super po praniu nie tracą koloru i kształt pozostaje bez zmian ale fakt z ceną czasami przeginają.

Blimka - czyzbyz w szale oczekiwan wykasowala Wasz slubny suwaczek...eee no co ty.
Przyganial kociol garnkowi...tez u mnie kieeedys takowy byl:-p:zawstydzona/y:
ee nie to akurat przypadek:) ślubny suwaczek wykasowałam bo mi sie znudził a poza tym sie zepsuł i przestał odliczać później znajde jakiś inny
a o dzisiejsze spóźnienie aż tak bardzo zła nie jestem bo wiem, że czasem musi pracować po godzinak zwłaszcza przy koncu projektu kiedy ich terminy gonią
no ale mógł uprzedzić - PRAWDA....
a kurtka za 300 zł :szok::szok::szok::szok: czyste szaleństwo hehehe
najdziwniejsze jest to że są ludzie którzy takie bajery kupują

Hej :)
Ja w coccodrillo kupilam malej body i czapeczke I LOVE MY MOM ktora (nie wiem dlaczego :) ) ciagle jej ubieram:):-D:-D http://haine-copii.dorador.ro/images/w8412102mom.jpg

Fajne ciuszki musze przyznac:)
Aktywny dzien sie wreszcie konczyl od 7 latalam po lekarzach,za jakis tydzien powinnam rozpoczac rehabilitacje:tak:

Hruda napisz mi prosze co Ty w koncu zrobilas z tym polichem Stasia bo Nel dalej ma ta zmiane a pediatra przepisala nam masc na sterydach...czytalam ze Twoja dermatolog odradzila uzywanie jej bo jest za silna i w ogole jej nie wykupilam...teraz smaruje jej mascia z witamina a ale marny rezultat...sorry ze musisz sie powtarzac ale gdzies mi to umknelo.

właśnie kumpela napisała mi,że 2 maja otwierają cały sklep coccodrillo więc liczę na jakieś promocje
Aneczka my dostaliśmy Cutivite,ale jak posmarowałam Matysowi tą plamke-liszaj to narmalnie wybielila mu się tam skora. Więc na tym razie się skonczylo. Hruda poleciła mi krem Cutibaza, kupilam smaruję normalnie,bo to taki leczniczy półtłusty krem. Do tago na noc jak spał smarowałam mu Takim kremem na cycki na B i na razie nic nie ma.

a kurtka za 300 zł :szok::szok::szok::szok: czyste szaleństwo hehehe
najdziwniejsze jest to że są ludzie którzy takie bajery kupują
Moja mama:szok::szok::szok:. Kupila tam Staskowi kombinezon na zime ( cudny, bede go jesienia opylac na allegro) bo byl przeceniony:tak: i ostatecznie wydala 240zika:szok:...ale bidulka myslala ze po tyle stoja wszedzie takie kombinezoniki:baffled::-(:-)

Ja kupuje Zuzi ubranka albo przez internet albo wlasnie w cocodrillo ( w mojej rodzinnej wiosce jest sklep gdzie maja ich ciuszki wiec jak jade do mamy to zawsze cos kupuje) ale nigdy nie widzialam kurtki za 300 zl :baffled: pewnie w Wa-wie maja takie marze , kurtka kosztuje od 60 - 100 zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry