reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
sa takie malutkie buttonz :) czekoladki kuleczki dla dzieci, tak mi znajoma podpowiedziala,zeby jej wsadzic pod jezyczek, to byc moze zajmie sie czekoladka i nie zwroci uwagi na szczepienie.
Oj moja je wszystko je, wafelki,chrupki, czekoladki :) Wiadomo, ze tyci tyci, ale te jej oczka...tak sie patrzy...i prosi... :)

Dziewczyny a można dawać czekoladę? A tak właściwie to od kiedy ? Bo widziałam że Wiki tygryska też szamała czekoladkę?

Larcia czekoladki kuleczki a jak się zakrztusi? Przepraszam z góry za moj czarny scenariusz ale ja to panikara jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Obiecałam sobie dzisiaj że pójdę szybciej spać i poszłam się wykąpać i pomyślałam ze tylko wyłączę kompa tylko go zamknę i nie będę już zaglądać i ................i co ..........no jak i co i przepadłam :zawstydzona/y: i siedzę tutaj i czytam.

sa takie malutkie buttonz :) czekoladki kuleczki dla dzieci, tak mi znajoma podpowiedziala,zeby jej wsadzic pod jezyczek, to byc moze zajmie sie czekoladka i nie zwroci uwagi na szczepienie.
Oj moja je wszystko je, wafelki,chrupki, czekoladki :) Wiadomo, ze tyci tyci, ale te jej oczka...tak sie patrzy...i prosi... :)
no widzialm te jej oczka na NK...sie nie dziwie:tak:...przecudne. I juz sama mame zbajerowla na TE oczka, no ladnie;-):laugh2:

nuska czekolady nie powinno sie dawac ani nic z tych rzeczy, zeby zabki sie nie psuly i poki dziecko jeszcze nie chodzi,to zeby sie nie odkladalo tu i owdzie :)

Ale ciut zawsze mozna dac, zeby dziecko sprobowalo. Wazne,zeby dbac o zabki. Amanda je wszystko, jak ja jem wafelka to i jej dam okruszek jakis :) A coooo tam, ja moja corcie rozpieszczam:)

Nuska nie zakrztusi, ladnie juz je sama.Chrupki kukurydziane podgryza caly dzien:) A te czekoladki raz dwa sie roztapiaja.Chce podkreslic, ze JEJ BYM NIE KUPILA ICH, GDYBY NIE SZCZEPIENIE.Poprostu chce ja "odbic" jakos od tego,zeby sie tak nie bala.

A co!To moja laleczka, musze ja rozpieszczac :D

reklama
Larcia - czekolady sie tak wczesnie nie daje ze wzgledu na wlasciwosci alergizujace - glownie dlatego. Bo uwazam ze jest zdrowsza od innych 'tuczacych' popularnych slodkosci np landrynek lub lizaka.
Nuska - czekolade podaje sie chyba po 12 miesiacu...jakos tak, nie chce mi sie isc po ksiazke:zawstydzona/y::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry