reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej :)

Hruda napisz mi prosze co Ty w koncu zrobilas z tym polichem Stasia bo Nel dalej ma ta zmiane a pediatra przepisala nam masc na sterydach...czytalam ze Twoja dermatolog odradzila uzywanie jej bo jest za silna i w ogole jej nie wykupilam...teraz smaruje jej mascia z witamina a ale marny rezultat...sorry ze musisz sie powtarzac ale gdzies mi to umknelo.
Tak, Justyna ma racje. Dermatolog polecila mi stosowanie Cutivate ( na recepte) z baza czyli Cutibaza ( bez recepty) w proporcji 1:3 ( 1 dawka Cutivate a 3 Cutibazy) potem 1:4 potem 1:5 itd - z dnia na dzien zmniejszac doze Cutivate az do wyzdrowienia. A mieszac np na swojej dloni. Obecnie ( zmiany odeszly w sina dal:-)) stosuje wylacznie Citubaze jako krem pielegnacyjny na Staska pyszczek.

reklama
Bepanthen? Muszę spróbować, bo Maciuś też ma małą wysypkę.
Stasiowi Bepanthen pomogl wczesniej - na podraznienia od sliny lub moze mrozu. Ale na te policzki niestety nie.

Ja kupuje Zuzi ubranka albo przez internet albo wlasnie w cocodrillo ( w mojej rodzinnej wiosce jest sklep gdzie maja ich ciuszki wiec jak jade do mamy to zawsze cos kupuje) ale nigdy nie widzialam kurtki za 300 zl :baffled: pewnie w Wa-wie maja takie marze , kurtka kosztuje od 60 - 100 zl
Nie, kochana. takie ceny byly w 'zapyzialym' Gdansku.:baffled:

hej
o kurcze ale tworzycie
maraniko nie wiem co ci napisać, ale z jednego się ucieszyłam, że napisałaś do nas brakowało mi ciebie i wierze, że Tymek poradzi sobie z choróbskiem i bądź dzielna
co do bucików to ja za radą Zawitkowskiego nie mam zamiaru pchać nóżek Wiki w "gips". czyli nie będę kupowala sztywnych butów z wyskoą piętką a raczej takie ze stabilnym zapięciem żeby się nóżka nie suwała i zeby się zginały tam gdzie paluszki i widziałam w ccc fajne butki i kosztowały coś około 50zeta więc można poniżej 50 już kupić butki ze skórki dla maluszka który zaczyna chodzić i odradzam zakładania bucików po starszym rodzeństwie dla maluszka co uczy się chodzić, bo np mój Szymus bardzo po wykrzywiał buciki więc większość wyrzuciłam
ja cały tydzięń po pracy szaleje w ogrodzie i co gorsze kónca nie widać eh ale i tak się ciesze że mam co mam
a ja dziś wróciłam z pracy do domku to się tak wpieniłam, że masakra B w domku a tu niet obiadu i tak nap********, że słów mi zabrkło
dobra pa dziewczyny ide spać bo do pracy jutro

hej
o kurcze ale tworzycie
maraniko nie wiem co ci napisać, ale z jednego się ucieszyłam, że napisałaś do nas brakowało mi ciebie i wierze, że Tymek poradzi sobie z choróbskiem i bądź dzielna
co do bucików to ja za radą Zawitkowskiego nie mam zamiaru pchać nóżek Wiki w "gips". czyli nie będę kupowala sztywnych butów z wyskoą piętką a raczej takie ze stabilnym zapięciem żeby się nóżka nie suwała i zeby się zginały tam gdzie paluszki i widziałam w ccc fajne butki i kosztowały coś około 50zeta więc można poniżej 50 już kupić butki ze skórki dla maluszka który zaczyna chodzić i odradzam zakładania bucików po starszym rodzeństwie dla maluszka co uczy się chodzić, bo np mój Szymus bardzo po wykrzywiał buciki więc większość wyrzuciłam
ja cały tydzięń po pracy szaleje w ogrodzie i co gorsze kónca nie widać eh ale i tak się ciesze że mam co mam
a ja dziś wróciłam z pracy do domku to się tak wpieniłam, że masakra B w domku a tu niet obiadu i tak nap********, że słów mi zabrkło
dobra pa dziewczyny ide spać bo do pracy jutro
Też uważam,że pierwsze butki muszą być nowe. Taka stópka dopiero kształtuje się.
A co do ogródka to mi już wzeszła rzodkiewka, sałata, rukola, koperek i szpinak:-D Posadziłam dziś por, seler i kalarepę mam nadzieję,że nie zmarznie

reklama
cholera napisalam dlugiego posta i mi sie skasowal :/

W kazdym razie u nas nic ciekawego, dlatego nic nie pisze.Amanda ma jutro szczepienie, ktore miala miec juz 2 miesiace temu, ale wciaz nie dotarlam z nia do lekarza. Troche sie martwie, bo wiem jak ona przezywa te uklucia. Sprobuje dac jej jutro czekoladke do buzki, to moze gdy zajmie sie slodycza, to nie zwroci tak bardzo uwagi na igly.

A ja pije sobie wlasnie piwko o smaku jezynowo jagodowym MMMMM PYCHA!A jeszcze uwielbiam granatowo malinowe.Dziewczyny na wyspach sprobujcie piwa DRUIDS, polecam, bo maja super smaki!A jakie mocne, az 5,5 procenta!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry