reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda, Centrum Zdrowia Dziecka jest w Wawie.

o kurcze Majandra to faktycznie całe szczęście że trafiłaś do tego ortopedy:tak::tak::tak: oby7 to nie było nic takiego z tym posladkiem
Hrudzie pewnie chodziło o Centrum Zdrowia Matki Polki
No wlasnie chodzilo mi o Centrum Matki Polki.Wybaczcie.
Majandra - powodzenia z Maciusiem, nie martw sie...a swoja droga trafiasz chyba do dobrych lekarzy. O mojej pediatrze pisalam - bleee, ortopeda tez zniechecony - bleee. Co stolica to stolica.:tak:

reklama
Maraniko bardzo mi przykro że Twój synek tak cierpi mam nadzieję że znajdziesz w końcu porządnego specjalistę no i że skończą się wasze problemy zdrowotne.

A u Zuzi chyba początki lęku separacyjnego niby jeszcze nie ma 8 miesięcy ale to chyba dość indywidualne... cały czas chce się przytulać (normalnie za tym nie przepada) i płacze jak nie ma mnie w pobliżu myślałam że może to zęby ale chyba jednak nie .
Dzisiaj spędziliśmy prawie cały dzień na polu\dworze ja szalałam nową kosiarką (uwielbiam to) strasznie się ciesze że już jest wiosna:-)

Witajcie, tym razem wpadlam bo trzeba zrobic PITa, jak Bog da to jutro wyslę.
Dzis bylismy u pediatry, Stas zostal zaaszczepiony. Mial od dluzszego czasu zmiany skorne, pomagala tylko masc sterydowa. Dzis pediatra stwierdzila ze to alergia na mleko sojowe i znowu przestawiamy na nutramigen. ponadto znowu dzis mial pobierana krew, kto wie jak to wyglada, to wie jaki to koszmarek dla matki. Jutro wyniki, ma znwu podejzenie anemii i do tego nowosc - podejzenie nadczynnosci tarczycy. jutro wyniki.

Maraniko kochana - Ty wiesz - jak trzeba sie wyzalic to wiadomo gdzie trzeba wpasc.

Nuska - w ktorym sklepie robisz te zakupy ciuszkowe? Bede wdzieczna za odpowiedz na PW, bo obawiam sie ze jak znowu zajze n a BB to nie odnajde odpowiedzi.

Pozdrawiam Was dziewczyny wszystkie i kazda z osobna, zycze duzo zdrowka dla maluszkow i do "zobaczenia".

reklama
Blimka - czyzbyz w szale oczekiwan wykasowala Wasz slubny suwaczek...eee no co ty.
Przyganial kociol garnkowi...tez u mnie kieeedys takowy byl:-p:zawstydzona/y:
Justyna - fajne maja ciuszki i jakosciowo dobre tylko czasem ceny nie-halo.:baffled: Ostatnio widzialm tam dzinsy, rozm. 74 , fakt ze z najnowszej kolekcji, za 69zika. :szok:. Ale moze maja przeceny i wtedy mozna cos fajnego , jak to mowia, wyhaczyc:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry