reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda dzieki za odp Nuska rowniez:)

A przed chwila Nel puscila taki ryk w lozeczku...nie wiem co sie dzieje,jak juz mowilam jako noworodek spala o wiele lepiej (przesypiala nieraz nocki) niz teraz.Puszcza smierdziuchy,moze z dzisiejszej zupki jarzynowej albo ja znow cos zjadlam :/ Mam manie naciskania jej na uszy odkad przeszla to zapalenie bo boje sie strasznie ze znow nas to spotka i jka tylko placze to wydaje mi sie ze z tego.:sorry2: No nic...przenosze ja do mamusinego wyrka...Zawsze z konsekwencja bylam na bakier:-D Dobranoc :*
Ona chyba dlatego płacze:sorry2: Chce do dużego łóżka

reklama
Moja na pare dni PRZED zabkiem, miala czerwony policzek, potem nastapilo 4 godziny niemilosiernego wrzasku i na nastepny dzien bylo widac przebijajacy sie zabek.
Ale te objawy Justyna co opisujesz, tez wskazuja,ze cos zaczyna sie dziac!

Witajcie kochane z samego rana:-):-)
Boże ile Wy wczoraj napisałyście sama nie wiem kiedy nadrobie a to przecież raptem jeden dzień- szalone kobiety:-D:-D

Ja wczoraj miała wolne mąż również więc cały dzień spędziliśmy po za domem:-D najpierw poszliśmy do miasta na zakupy bo już miałam braki garderobiane pożniej na obiad do restauracji (dawno takich pyszności nie jadłam) następnie pojechaliśmy nad wodę gdzie zrobiliśmy małą sesję fotograficzną:tak::tak: a w drodze powrotnej zajechaliśmy do znajomych którzy mają synka o 5 tyg młodszego do naszej Juli- śmiejemy się że to nasz zięciuś:-D:-D
dzień baaaaaaaaaaaaaaaaardzo udany dodam tylko że wszędzie była z nami Julia :happy::happy:
ale wieczorem sił na BB już nie starczyło:-(:-(

jak uporam się z bałaganem w domu to przeczytam co napisałyście na razie odpisze tylko Justynie...
Chcecie zobaczyć cos tragicznego? Wejdźcie na moją galerię na NK, strona 6, Joanna Małkowska, zdjecie 3

no wiesz ja lubię tatuaże ( chodz sama nie mam) ale to juz jest przesada no ale ponoć to nałóg... ale masakra mój P ma 2 i teraz chce 3 i ja się buntuje ale mogę sobie gadać a on i tak zrobi swoje bo ten 3 ma być związany z Julia więc...

a i wkleję jeszcze zdjęcia akwarium chociaż jeszcze nie jest ono skończone:-):-)

Załączniki

• Obraz 781.jpg
    Obraz 781.jpg
    146,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 783.jpg
    Obraz 783.jpg
    177 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Witam z samego rana:-)
jeden dzien mnie nie bylo na BB i teraz mam nadrabiania ...niewiem czy sie wyrobie bo taka śliczna dziś pogoda :-)więc apewno większość dnia spędzimy na dworze:tak:
My wczoraj byliśmy u mojej mamy. Musieliśmy jechać 2 autobusami. Ola to miala radoche, a Mateuszek to w pierwszym autobusie spal a w drugim się tak rozgadal że wszyscy patrzeli i się uśmiechali:-D
Oczywiście prawie caly dzień byliśmy na dworze:-)

Asia super akwarium:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry