Asiek super te akwarium a najbardziej ten zamek mi utkwił
Ja mam 50L i nam to narazie wystarcza,tylko zameczek mam malutki bo są drogie
I Bartek też lubi się wpatrywać w rybki,które ma naprzeciw swojego łóżeczka.Olka nauczyła się mówić do rybek pa,pa i na zawsze do zostanie w mojej pamięci
Wczoraj się trochę nastaliśmy w nowym sklepie ale udalo mi się kupić PAMPERSY Sleep&Play za 34zł-8zł rabatu za przekroczenie 50zl.Jak dla mnie się to oplacało.
OPS przyznało mi zasiłek okresowy na 3 miesiące po 400zł.Dziś idę po kasę i odrazu na szczepienie z Bartkiem
To chyba ostatnie co nie????
No i wybywamy na ogródek bo dziś piękna pogoda a trochę porządków muszę zrobić z chwastami i trawę pograbić bo pies brudas potargał worki i śmieci więc tak ładnie to nie wygląda.
Życzę miłego dnia!!!!!
Ja mam 50L i nam to narazie wystarcza,tylko zameczek mam malutki bo są drogie
I Bartek też lubi się wpatrywać w rybki,które ma naprzeciw swojego łóżeczka.Olka nauczyła się mówić do rybek pa,pa i na zawsze do zostanie w mojej pamięci
Wczoraj się trochę nastaliśmy w nowym sklepie ale udalo mi się kupić PAMPERSY Sleep&Play za 34zł-8zł rabatu za przekroczenie 50zl.Jak dla mnie się to oplacało.
OPS przyznało mi zasiłek okresowy na 3 miesiące po 400zł.Dziś idę po kasę i odrazu na szczepienie z Bartkiem
To chyba ostatnie co nie????No i wybywamy na ogródek bo dziś piękna pogoda a trochę porządków muszę zrobić z chwastami i trawę pograbić bo pies brudas potargał worki i śmieci więc tak ładnie to nie wygląda.
Życzę miłego dnia!!!!!

:-)
:-)