reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiek super te akwarium a najbardziej ten zamek mi utkwił:tak: Ja mam 50L i nam to narazie wystarcza,tylko zameczek mam malutki bo są drogie:tak:I Bartek też lubi się wpatrywać w rybki,które ma naprzeciw swojego łóżeczka.Olka nauczyła się mówić do rybek pa,pa i na zawsze do zostanie w mojej pamięci:-D
Wczoraj się trochę nastaliśmy w nowym sklepie ale udalo mi się kupić PAMPERSY Sleep&Play za 34zł-8zł rabatu za przekroczenie 50zl.Jak dla mnie się to oplacało.

OPS przyznało mi zasiłek okresowy na 3 miesiące po 400zł.Dziś idę po kasę i odrazu na szczepienie z Bartkiem:wściekła/y:To chyba ostatnie co nie????

No i wybywamy na ogródek bo dziś piękna pogoda a trochę porządków muszę zrobić z chwastami i trawę pograbić bo pies brudas potargał worki i śmieci więc tak ładnie to nie wygląda.
Życzę miłego dnia!!!!!

reklama
Witam:-)

Asiu akwarium rewelacja!!! Ja zawsze marzyłam o rybkach, ale moją mame nigdy nie było stać na takie duże akwarium, a małego ja nie chciałam.

Teraz to jak teściowie sie wyprowadzą to planujemy kupić małemu mebelki z miejscem na akwarium:-)

Etka i jak te pampersy??? Cena bardzo atrakcyjna, ale czy jakosciowo dorównują normalnym pampersom???

Nuśka nie napisałaś czy nie zrobi Ci kłopotu kupno drugiej pary adidasków????

Shinead napisz kochana czy chcesz te adidaski bo jak co to Nuska nie musiałaby iść do sklepu.

A u Nas nic nowego Kuba teraz śpi :-) mężuś obudził mnie amorami o 4 rano. Mały obudził się o 6, ale tak się ładnie sam bawił w łóżeczku pluszaczkami, ale przymknełam oko na godzinke i wstałam o 7.

Maraniko-czytając Twojego posta miałam ściśnięty żołądek, bardzo mi przykro, że musicie przez to wszystko przechodzić i jeszcze ta niekompetencja lekarzy, ehhh Trzymam mocno za Was kciuki i życzę dużo zdrówka i siły!!
Kasiu-nie ukrywam, że bardzo podobają mi się te butki ale Ty jako pierwsza poprosiłaś o nie Nuśkę, więc należą się Tobie. Poza tym nie będziemy Nuśki ganiać po sklepach i tak jest kochana, że zgodziła się na taki układ:-)
Carioca-dużo zdrówka dla Stasia!!!
Asiu-super akwarium!!

Wczoraj byliśmy u mojej koleżanki, która ma 3-miesięcznego synka. Dopiero teraz zobaczyłam jakie moje dziecko jest już duże, Olaf przy tym maluszku wyglądał jak king-kong:-D Ależ ten czas leci!!

Już mam dość- mały zaczął trzeci dzień rozwolnienia- masakra już mi ręce opadają. On sie męczy i budzi sie z płaczem, zrobi kopkę to sie uspokoi a za 1,5 godziny powtórka z rozrywki.Pupa już cała czerwona i cała noc nie spałam, żeby czasem nie przegapić jak mały narobi i szybciutko zmienić pieluszkę ,żeby pupki nie podrażnić. Rano poszła w ruch znowu smecta, a marchwianka już sie też gotuje. Najgorsze jest to, ze nie mam bladego pojęcia od czego to jest:baffled::baffled: Ale na szczęście nie ma chłopina gorączki i jako taki apetyt, bo udało mi sie zapodać mu trochę kaszki. A teraz zaczął odsypiać nockę. Zobaczymy co nam przyniesie reszta dnia.

Dzien Doberek:-):rofl2::-):rofl2:
a i wkleję jeszcze zdjęcia akwarium chociaż jeszcze nie jest ono skończone:-):-)
Akwarium super...choc przyznma ze nie lubie rybek..bo nie mozna ich przytulic jak np moje kocurrrry. Ale popatrzec w takie arcydzielo... to czysta przyjemnosc.:-)

Już mam dość- mały zaczął trzeci dzień rozwolnienia- masakra już mi ręce opadają. On sie męczy i budzi sie z płaczem, zrobi kopkę to sie uspokoi a za 1,5 godziny powtórka z rozrywki.Pupa już cała czerwona i cała noc nie spałam, żeby czasem nie przegapić jak mały narobi i szybciutko zmienić pieluszkę ,żeby pupki nie podrażnić. Rano poszła w ruch znowu smecta, a marchwianka już sie też gotuje. Najgorsze jest to, ze nie mam bladego pojęcia od czego to jest:baffled::baffled: Ale na szczęście nie ma chłopina gorączki i jako taki apetyt, bo udało mi sie zapodać mu trochę kaszki. A teraz zaczął odsypiać nockę. Zobaczymy co nam przyniesie reszta dnia.
Oj biedactwo...ale jak nie ma goraczki to na szczescie nie jest to 3dniowka. Najwazniejsze zeby pil chlopina! Zycze zdrowka, zdrowka!!!!
kochane dodałam reszte zdjec na NK mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam :-):-):-)
Asiek - czy moglabys mi przeslac swoj mail na PW bo mi umknelo a nie wiem jak mam wysalc ci foty do profilu Wrzesniatek 2007:zawstydzona/y::-)

biedaczek :-(:-( oby marchawianka i smecta pomogły... dobrze ze nie ma gorączki

Dzien Doberek:-):rofl2::-):rofl2:

Akwarium super...choc przyznma ze nie lubie rybek..bo nie mozna ich przytulic jak np moje kocurrrry. Ale popatrzec w takie arcydzielo... to czysta przyjemnosc.:-)

Asiek - czy moglabys mi przeslac swoj mail na PW bo mi umknelo a nie wiem jak mam wysalc ci foty do profilu Wrzesniatek 2007:zawstydzona/y::-)

hruda jasne juz wysyłam:tak::tak:
a co do zwierzakow to ja tez mam kota i nawet nie wiesz jaką ma frajdę z tych rybek cały czas próbuje sie do nich dostać:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry