Xeone
Wrześniowe mamy'07
Dzien dobry mamuski
Maraniko strasznie mi przykro z powodu Tymusia. Bardzo mocno rzymam za Was kciuki, zycze szybkiego powrotu do zdrowia i duzo sily!!! Mam nadzieje, ze niedugo wszystko bedzie dobrze.
Patryk jest taki sam. Caly czas trzeba go zabawiac, a jak tylko zostawie go na wiecej niz 10 min samego to zaczyna marudzic i krzyczec. Dzisiaj pracuje z domu i jak na zlosc synek ma chyba zly humor i doprowadza mnie do szalu. Nawet zdarzyl wyrwac 2 klawisze z laptopa (mam nadzieje, ze ja jakos naprawie).
Ze tez ja nie mam balkonu:-
-(
Pewnie jeszcze nie mozna ale ja tez dalam Patrykowi do sprobowania. Starsznie mu smakowala - caly czas sie usmiechal, mlaskal i oblizywal. Chyba tez tak jak mamusia bedzie slodyczozerca ;-)
Etka no i jakie sa te Pampersy? Czy maja elastyczne, naciagajace sie zapiecia tak jak normalne?
Asiek - gratuluje podwyzki!!! Super, ze Cie docenili.
Maraniko strasznie mi przykro z powodu Tymusia. Bardzo mocno rzymam za Was kciuki, zycze szybkiego powrotu do zdrowia i duzo sily!!! Mam nadzieje, ze niedugo wszystko bedzie dobrze.
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki też tak nienawidzą się nudzić? Maciuś jak ma posiedzieć w krzesełku dłużej niż 10 minut to marudzi na całego. Niewiele mogę przy nim zrobić. Np. teraz już zaczyna płakać i zaraz mi wyjdzie z krzesełka![]()
Patryk jest taki sam. Caly czas trzeba go zabawiac, a jak tylko zostawie go na wiecej niz 10 min samego to zaczyna marudzic i krzyczec. Dzisiaj pracuje z domu i jak na zlosc synek ma chyba zly humor i doprowadza mnie do szalu. Nawet zdarzyl wyrwac 2 klawisze z laptopa (mam nadzieje, ze ja jakos naprawie).
He, he, zrobiłam tak jak Izabela robi, wysatwiłam go na balkonSiedzi cicho i ogląda jak panowie na przeciwko budują blok:-)
Ze tez ja nie mam balkonu:-
Dziewczyny a można dawać czekoladę? A tak właściwie to od kiedy ? Bo widziałam że Wiki tygryska też szamała czekoladkę?
Larcia czekoladki kuleczki a jak się zakrztusi? Przepraszam z góry za moj czarny scenariusz ale ja to panikara jestem![]()
Pewnie jeszcze nie mozna ale ja tez dalam Patrykowi do sprobowania. Starsznie mu smakowala - caly czas sie usmiechal, mlaskal i oblizywal. Chyba tez tak jak mamusia bedzie slodyczozerca ;-)
Wczoraj się trochę nastaliśmy w nowym sklepie ale udalo mi się kupić PAMPERSY Sleep&Play za 34zł-8zł rabatu za przekroczenie 50zl.Jak dla mnie się to oplacało.
Etka no i jakie sa te Pampersy? Czy maja elastyczne, naciagajace sie zapiecia tak jak normalne?
Asiek - gratuluje podwyzki!!! Super, ze Cie docenili.
Siedzi cicho i ogląda jak panowie na przeciwko budują blok:-)

. Ale grunt to cierpliwość;-).