Witam się z kawusią i....obudził się już Synuś
Ja już butów nie muszę kupować,niektóre mam takie uniwersalne,które nie są różowe a jakieś biało niebieskie itp.
Wczoraj zatrudniłam męża a by zrobił mi klatkę dla królików bo ojciec miał nam dać.Już z Olcią poszliśmy na pole po mlecz i mam dodatkowo kim się opiekować bo mają jakieś 6 tygodni.Śliczniutkie!!
No i czas na porządki w ogródku,bo przez te deszcze chwasty powyrastały że
Dziś Tesco otwierają,ma być rekreacja dla dzieci i koniecznie tam jedziemy,bo mają dawać watę za darmo,zamek dmuchany i malowanie twarzy dzieci:-)Może jakaś promocja na pampery będzie i inne gadżety
A Wy gdzie jesteście?????
Śpicie jeszcze?????

Ja już butów nie muszę kupować,niektóre mam takie uniwersalne,które nie są różowe a jakieś biało niebieskie itp.
Wczoraj zatrudniłam męża a by zrobił mi klatkę dla królików bo ojciec miał nam dać.Już z Olcią poszliśmy na pole po mlecz i mam dodatkowo kim się opiekować bo mają jakieś 6 tygodni.Śliczniutkie!!
No i czas na porządki w ogródku,bo przez te deszcze chwasty powyrastały że

Dziś Tesco otwierają,ma być rekreacja dla dzieci i koniecznie tam jedziemy,bo mają dawać watę za darmo,zamek dmuchany i malowanie twarzy dzieci:-)Może jakaś promocja na pampery będzie i inne gadżety

A Wy gdzie jesteście?????
Śpicie jeszcze?????
Masakra. Jakby tego było mało to S oświadczył mi,że podczas tej lekkiej stłuczki o której pisałam kiedyś, wjechał w jakiś płot. Właściciel spisał nr auta i mój mężuś musi zapłacić... bagatelka...800. Naprawdę nie wiem skąd to weźmie:-(

wstyd mi mówić, ale kupiłabyś może takie same i wysłała mi pocztą??? Ja Ci wcześniej przeleje kase na konto z kosztem przesyłki. PROSZE 
wczoraj jak byłam u mamy przemaszerował z nia całe mieszkanie. Ona go trzymała za raczki a on tak fajowo człapał. A ile miał zabawy przy tym smiał się jak mały głupolek.