reklama

Wrześniówkowe mamy

tak tak tak...u mojego Stasia byla po owsiance taaaaka kupala ze...po pachy. Choc nie mial rozwolnienia przez 3 dni ale 3 takie gigantyczne k. zmontowal. Wiec pewnie to:tak::tak::tak:/quote]

Hruda a dostał Staś może jakiejś wysypki po owsiance? Bo u nas jeszcze jakieś badziewie wyskoczyło na rączkach i nóżkach i zastanawiam sie tez od czego i wszystko co możliwe biorę na tapetę.

reklama
Mój mały miał już 4 szczepienia czy są jeszcze jakieś do czasu kiedy ukończy roczek.
Ja już nie wiem. Kasia pisze że idzie na szczepienie a Kubuś jest starszy od Adasia. A mój miał 3 tyg temu to czwarte ukucie.:-(

Agulka juz nie ma chyba zadnychszczepien dopiero ok roku moja hanifka tez szybko skonczyla ze szczepieniami bo az dwa miesiace temu i byla szczepiona 3 razy Infanrixem hexa (6w1) i dwa trazy przeciw pneumokoka

Czesc dziewuszki
U nas trwaja intensywne poszukiwania nowego domku wiec malo mnie na forum:zawstydzona/y:
Caly wolny czas przeznaczam na ogladanie,ogladanie i jeszcze raz ogladanie.W Anglii znalezienie fajnego domu z ogrodem to kawal ciezkiej pracy niestety.Jak tylko cos znajdziemy to obiecuje sie pojawic z powrotem.
Tymczasem pozdrawiam cieplutko.

Tylko wpadłam do domu na obiadek. Piorę dziś jak szalona. Już 3 pralka leci. Uciekam,bo Matys drze się z głodu. Wieczorkiem zajrzę. Mam nadzieje,że u Was jest tak cudnie jak u nas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry