• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

tak tak tak...u mojego Stasia byla po owsiance taaaaka kupala ze...po pachy. Choc nie mial rozwolnienia przez 3 dni ale 3 takie gigantyczne k. zmontowal. Wiec pewnie to:tak::tak::tak:/quote]

Hruda a dostał Staś może jakiejś wysypki po owsiance? Bo u nas jeszcze jakieś badziewie wyskoczyło na rączkach i nóżkach i zastanawiam sie tez od czego i wszystko co możliwe biorę na tapetę.

reklama
Mój mały miał już 4 szczepienia czy są jeszcze jakieś do czasu kiedy ukończy roczek.
Ja już nie wiem. Kasia pisze że idzie na szczepienie a Kubuś jest starszy od Adasia. A mój miał 3 tyg temu to czwarte ukucie.:-(

Agulka juz nie ma chyba zadnychszczepien dopiero ok roku moja hanifka tez szybko skonczyla ze szczepieniami bo az dwa miesiace temu i byla szczepiona 3 razy Infanrixem hexa (6w1) i dwa trazy przeciw pneumokoka

Czesc dziewuszki
U nas trwaja intensywne poszukiwania nowego domku wiec malo mnie na forum:zawstydzona/y:
Caly wolny czas przeznaczam na ogladanie,ogladanie i jeszcze raz ogladanie.W Anglii znalezienie fajnego domu z ogrodem to kawal ciezkiej pracy niestety.Jak tylko cos znajdziemy to obiecuje sie pojawic z powrotem.
Tymczasem pozdrawiam cieplutko.

Tylko wpadłam do domu na obiadek. Piorę dziś jak szalona. Już 3 pralka leci. Uciekam,bo Matys drze się z głodu. Wieczorkiem zajrzę. Mam nadzieje,że u Was jest tak cudnie jak u nas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry