reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie co jest dobre na zabkowanie jaki zel jest sprawdzony i dziala na 100 % bo w czwartek z polski znajomi przyjezdzaja to moja mama by mi kupila i przez nich poslala i jeszcze jedno czy dzieci 8 miesieczne moga jesc vibowit???
Ja w Irlandii kupuje Bonjela na dziaselka.A jesli chodzi o vibowit,to mi mama kupila taki w kropelkach dla niemowlat.Podajesz do posilku.Ja podaje Naomi i se chwale.

Witam dziewczyny!
Jestem tu nowa ale i tak tydzien mnie na forum nie bylo wiec zaleglosci mam ogromne. Nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego co piszecie:-)
Chcialam sie spytac czy ktoras z Was byla z maluszkiem w poradni zaburzen rozwoju w Łodzi w Korczaku? Czy moze jakas Łodzianka wie cos na temat tej poradni?
Moje malenstwo malo przybiera na wadze i wyslali nas do tej wlasnie poradni. W necie nic o niej nie ma wiec moze ktoras z Was mi cos podpowie. A moze w innyc miastach tez sa takie poradnie i cos wiecie na ich temat?
Pozdrawiam goraco

Widze Kasiu ze ogladamy ten sam film:-D
Ktoras pisala cos o podawaniu dziecku herbatnikow itp.Ja daje swojej herbatniki,biszkopty,pietke od chleba,cos co moze sobie pogrysc na te nieszczesne dzioselka ktore nie daja nam spac juz dwie noce.A jak cudownie sie wymarze i sei cieszy z tego.Normalnie az mi sie chce smiac razem z nia.A jakie szorowanie pozniej :-D
Hruda zycze zebyscie znalezli swoj wymarzony domek i pochwal sie fotkami.

reexrr u sddftt7ujknkhvcfdxdrgyhujk mvcxfxfrekj,mmbvv cfghg df dd dffghhgggffcdcd to pisala Naomi tak mi sie rwala do laptopa ze musialam ja na chwile dopuscic.

Witam i ja :-)
My dzisiaj byliśmy prawie cały dzień na dworzu na spacerku z przerwami na papu :-) śliczna pogoda az miło było tak pospacerować.
Hryda zrobiłaś mi taką ochotę na spacerek nad morzem ze chyba się wybiorę jutro z mężem oczywiście jak pogoda pozwoli.

Mój Igor uwielbia podgryzać (no w końcu ma już 2 zęby) chrupki . A biszkopcików i innych rzeczy jeszcze nie dawałam bo nie wiem czy można? Chociaż chyba Wiki Tygryska zajada już takie rzeczy ba nawet chyba czekoladkę jadła bo miała takie śliczne umorusane zdjęcie:)))

Naomi
wydaje mi się że to Gabids szuka domu a nie Hruda ? chyba że Hruda też a ja nie doczytałam

Asiu
śliczne akwarium

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry