reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Szok:szok: już po północy a ja jeszcze na BB a to dlatego, że parę rzeczy wystawiłam na allegro.

etka
jak tam pas odchudzający, widac efekty???????? :tak:

Mykam do łóżeczka, a mały jeszcze nie obudził sie na cycka:crazy: napewno tylko położe głowe na podusie to się obudzi:baffled: o woła. pa

Witam się z rana bo skowronki mi już oczywiście wstały:-D

Pytacie się jaka różnica między pampersami.Dla mnie jak pampers,nie śmierdzi tylko pachnie rumiankiem,jest cieniutki i wytrzymał całą noc bez przesikania na wylot(bo kupę wali właśnie teraz,fajnie tak do ciałka jest dopasowany:tak:Żeby Was nie zmylić(a źle wcześniej obliczyłam) to ja zrobiłam tak,że kupiłam 2 paczki które były za 30zł i rabat -8zł=52zł za 2 paczki.Kupuję 5,jest tam 42szt pieluch.

Agulka przez ten pas to talię odzyskałam,ale teraz musiałam go odłożyć ponieważ dostałam @ a w tym okresie niestety nie można stosować.Jak na razie 4kg.mniej nawet przed.Jak dla mnie to rewelacja schudnąć w ciągu 2 tygodni 4kg i tabletek na kręgosłup już również odłożyłam:tak:

Uciekam bo mały już marudzi:tak:

witam o poranku
od wczoraj was podczytuje bo na pisanie coś weny nie miałam
a zresztą wczoraj się zkręcił grill z sąsiadami i nie było jak nawet
a teraz mam taką wielką głowe ze masakra a Wiki wstała o 6 o zgrozo czy ona nie może sobie zakodować że w sobote i w niedziele śpimy do co najmniej 8
etka ale ty już duże te pieluszki kupujesz ja jestem na heapy na 3 (7-18kg) i uważam że są jeszcze przyduże ale to moja opinia bo ja lubię takie pieluszki prawie na styk wtedy nic dziecku nie wisi jak nasika
a nam mała się rozraczkowała na całego łazi już po całym domu mam przechlapane bo trzeba 3 razy dziennie zamiatać (pies w domku) i chować psu jedzenie bo sobie ulubiła jego chrupki chapi z warzywkami i wszędzie to znajdzie bo ten łobuz roznosi to po kątach

co do ogródka to fajnie go mieć i podziwiać mniej fajnie pracować w nim bo chwasty nie rozumieją że masz mąłe dzieci i pracujesz, eh ale jakoś to wychodzi
ja daje Wiktorii już praktycznie wszystko no i pilnuje czy dobrze to toleruje, zajada się herbatnikami petit beurree, biszkoptami, chrupkami kukurydzianymi ale ostatnio już jej te przekąski zbrzydły więc od czasu do czasu dostaje delicje, czekoladke kinder, czy pierniczka ale nie codziennie
xeone piszkopty można byłopdawać po 10 miesiącu bo zawierają gluten więc jak już podajesz go w innej formie to nie ma przeciwskazań do biszkopcika i są 2 rodzaje takie okrągłe i podłużne które w większości producentów się kruszą i mają dużo cukru ale za to dzieci je lubią

etka ale ty już duże te pieluszki kupujesz ja jestem na heapy na 3 (7-18kg) i uważam że są jeszcze przyduże ale to moja opinia bo ja lubię takie pieluszki prawie na styk wtedy nic dziecku nie wisi jak nasika

Tygrysku,on swoje waży,bo już napewno ponad 10kg-12kg ma:baffled:Miałam wczoraj zaszczepić małego i nie zaszczepiłam,bo babka pojechała na jakieś szkolenie,więc się przesunie na środę.I wiedziałabym ile już waży:baffled:

Mój też tak już zaraczkował że zarył nosem w dywan i ma porysowany:no: Biedne to moje dziecko,jakieś żywsze od Olki:dry:A nie daj Boshe jak coś stoi,jakiś stołek to się tak wczołguje...tak kombinuje że parę minut a On sobie przy tym stołku stoi:szok:Wariacje....nie można go na chwile samego zostawić:szok:

Witam w ten (znow?:-)) piekny sobotni poranek
Wstalalm wczesniej bo musze zakupy porobic m.i jade do hurtowni po te mate puzzlowa co by Stach u rodzicow mogl swobodnie baraszkowac na podlodze.
Etka, Tygrysek - rozraczkowaly sie te wasze smyki:-)...wiem ze nie powinnam ale mnie zal d...sciska ze moj jeszcze nie raczkuje, taki smutek jakis glupi...:baffled::-(:zawstydzona/y:Ale odnosze wrazenie ze dzieciaczki szybciej sie rozwijaja kiedy przy boku maja starsze 'stymulujace' rodzenstwo, patrz Tygrysek, Etka, Agulka, Monia, Gabdis
Etka - gratuluje 4 kg na minusie, brawo. Qrcze taki pas jednak dziala...bo myslalam ze to przereklamowany gadzet:-p
Milej soboty dziewczeta!

moja juz od miesiaca zajada sie Flipsami :) Sa bezpieczne,bo szybko miekna.
A na zabki nie uzywam zelu, bo slyszalam,ze saszetki-granulki sa lepsze i stosuje tylko je.
O co chodzi z tymi saszetkami jak to sie nazywa i ile kosztuje i jak sie podaje badz tak dobra i mi wytlumacz :tak:

Hej dziewczyny chyba cos mnie ominelo...co jest z ta baby boomowa nasza klasa? Ja tez chce ja tez!!!:-D:-D
:-D
Kochana ja tez nie wiedzialam o co chodzi :tak: ale juz wiem na zamknietym jest link do profilu ktoras z dziewczyn wkleila wiec pedz szybko i sie do nas dopisuj a jezeli chcesz by zdjecie Nel w galeri sie znalazlo to tym sie Asiek zajmuje popros ja o maila i wyslij jej fotke z Nel

Oj od trzech dni nocki mam fatalne hanifka mi sie budzi po kilka razy i zasnac nie moze :no::no::no:
Ale najwazniejsze ze luznej kupki nie robi zjadla wczoraj pol bananka i kupki jeszcze nie zrobila;-):-)
jesc pomalu zaczyna dzis pare lyzeczek kaszki wtrabila
maz juz z rana po towar pojechal cieplej sie zrobilo i postanowil ze juz w weekendy pracowac tez zaczyna buuuu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: myslalam ze jeszcze troche poczeka ale nie :crazy:

co do pampersow to ja uzywam Pampers Baby Dry +4
be2dac 2w turcji zabraklo mi i kupilam tam u nich jakjs tureckiej firmy nie 2wiem juz jakiej mala paczke 12 szt zaplacilam 1,60 YTL czyli jakies 80 cent (niecale 3 zl) i bylam bardzo zadowolona teraz zaluje ze wiecej nie kupilam za grosze

reklama
A ja tak na chwileczkę tylko sie przywitać bo za ładna pogoda,żeby przy kompie siedzieć- nawet jeśli sie jest ociupeńkę uzależnionym:-D

Gagulec, już to pisałam, ale się powtórzę. U nas na mega rozwolnienie pomogły bardzo probiotyki (acidolac czy dicoflor czy lakcid czy podobne). Od razu na drugi dzień kupa była normalna. .

Ja małemu dawałam Lacidofil i jeżeli to on pomógł to dopiero po trzech dniach ( dzisiaj czwarty dzień bedzie jak mu to daje)

mala paczke 122 szt zaplacilam 1,60 YTL czyli jakies 80 cent (niecale 3 zl)

Dlaczego u nas tyle nie kosztują?:szok::szok::szok:

My dzisiaj prawie wyspani- tzn. mały nie budził sie na kupala tylko na cycunia czyli chyba wszytko wraca do normy. Teraz lula a ja idę troszkę podziałać w kuchni, bo dzisiaj imprezka z okazji wczorajszych imienin M.
Papa miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry