Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już po północy a ja jeszcze na BB a to dlatego, że parę rzeczy wystawiłam na allegro.
napewno tylko położe głowe na podusie to się obudzi
o woła. pa
Żeby Was nie zmylić(a źle wcześniej obliczyłam) to ja zrobiłam tak,że kupiłam 2 paczki które były za 30zł i rabat -8zł=52zł za 2 paczki.Kupuję 5,jest tam 42szt pieluch.

etka ale ty już duże te pieluszki kupujesz ja jestem na heapy na 3 (7-18kg) i uważam że są jeszcze przyduże ale to moja opinia bo ja lubię takie pieluszki prawie na styk wtedy nic dziecku nie wisi jak nasika
Miałam wczoraj zaszczepić małego i nie zaszczepiłam,bo babka pojechała na jakieś szkolenie,więc się przesunie na środę.I wiedziałabym ile już waży
Biedne to moje dziecko,jakieś żywsze od Olki
A nie daj Boshe jak coś stoi,jakiś stołek to się tak wczołguje...tak kombinuje że parę minut a On sobie przy tym stołku stoi
Wariacje....nie można go na chwile samego zostawić
:-
O co chodzi z tymi saszetkami jak to sie nazywa i ile kosztuje i jak sie podaje badz tak dobra i mi wytlumaczmoja juz od miesiaca zajada sie FlipsamiSa bezpieczne,bo szybko miekna.
A na zabki nie uzywam zelu, bo slyszalam,ze saszetki-granulki sa lepsze i stosuje tylko je.

Kochana ja tez nie wiedzialam o co chodziHej dziewczyny chyba cos mnie ominelo...co jest z ta baby boomowa nasza klasa? Ja tez chce ja tez!!!
![]()
ale juz wiem na zamknietym jest link do profilu ktoras z dziewczyn wkleila wiec pedz szybko i sie do nas dopisuj a jezeli chcesz by zdjecie Nel w galeri sie znalazlo to tym sie Asiek zajmuje popros ja o maila i wyslij jej fotke z Nel

myslalam ze jeszcze troche poczeka ale nie 

Gagulec, już to pisałam, ale się powtórzę. U nas na mega rozwolnienie pomogły bardzo probiotyki (acidolac czy dicoflor czy lakcid czy podobne). Od razu na drugi dzień kupa była normalna. .
mala paczke 122 szt zaplacilam 1,60 YTL czyli jakies 80 cent (niecale 3 zl)