*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Witam dziewczyny!
Jestem tu nowa ale i tak tydzien mnie na forum nie bylo wiec zaleglosci mam ogromne. Nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego co piszecie:-)
Chcialam sie spytac czy ktoras z Was byla z maluszkiem w poradni zaburzen rozwoju w Łodzi w Korczaku? Czy moze jakas Łodzianka wie cos na temat tej poradni?
Moje malenstwo malo przybiera na wadze i wyslali nas do tej wlasnie poradni. W necie nic o niej nie ma wiec moze ktoras z Was mi cos podpowie. A moze w innyc miastach tez sa takie poradnie i cos wiecie na ich temat?
Pozdrawiam goraco
Czasem wystarczy jeden dzień nieobecności, a zaległości są nie do nadrobienia :-)
Widze Kasiu ze ogladamy ten sam film
Ktoras pisala cos o podawaniu dziecku herbatnikow itp.Ja daje swojej herbatniki,biszkopty,pietke od chleba,cos co moze sobie pogrysc na te nieszczesne dzioselka ktore nie daja nam spac juz dwie noce.A jak cudownie sie wymarze i sei cieszy z tego.Normalnie az mi sie chce smiac razem z nia.A jakie szorowanie pozniej.
I jak podobał Ci się film??? Bo mi bardzo!!! Ja daje małemu biszkopciki, chrupki - flipsy i pałeczki kukurydziane, chlebek.
A ja pochwale się nieskromnie, że o 9.20 skończyłam 24 wiosny :-):-)
My uzywamy Pampers active baby 4 (7-18kg) ale chcemy teraz kupić te play&sleep. Jakiej jakości są te pampersy Etka???? Ja również uwielbiam zapach rumianku w pampersach i ich chłonność!!! Kuba nigdy nie przesikał pieluchy, ale prawda, że rano jak mu zmieniam to swoje waży, ale jest niesamowicie delikatny.

:-