Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patryk wcina Flipsy i czasami chlebek. Biszkoptow nie daje bo ponoc sa od 10 miesiaca.hej
u nas ząbek od wczoraj "dzwoni"
czy Wy podajecie swoim pociechom coś typu chrupki kukurydziane, biszkopty itp?
Larcia czekoladki kuleczki a jak się zakrztusi? Przepraszam z góry za moj czarny scenariusz ale ja to panikara jestem![]()
i patrzę a on mu się przesuwa do gardła i mały już zaczyna mieć niewyraźną minę i pokasływać. Wzięłam go na ręce tak żeby głowa była niżej i chyba klepnęłam w plecy (nawet nie wiem, bo akcja była błyskawiczna). Zwymiotował i chleb też wypadł. Strach pomyśleć co by było jakby mu to wpadło do tchawicy. Narazie poczekamy sobie z chlebkiem. Już mam serdecznie dość sensacji i atrakcji związanych z lekarzami, pogotowiem, szpitalami itp.No i jak te nowe pampersy? Mają jakiś zapach? Bo te normalne mi śmierdzą i dlatego kupuję huggiesy premium. Swoją drogą, kupiłam je w Auchan za 36,90 (trójki), a w tesco są w promocji za 37,99. Aha, i te "droższe" w Auchan mniej kosztowały niż "tańsze" z promocji. Trochę namieszałam.Wczoraj się trochę nastaliśmy w nowym sklepie ale udalo mi się kupić PAMPERSY Sleep&Play za 34zł-8zł rabatu za przekroczenie 50zl.Jak dla mnie się to oplacało.

Już mam dość- mały zaczął trzeci dzień rozwolnienia- masakra już mi ręce opadają. On sie męczy i budzi sie z płaczem, zrobi kopkę to sie uspokoi a za 1,5 godziny powtórka z rozrywki.Pupa już cała czerwona i cała noc nie spałam, żeby czasem nie przegapić jak mały narobi i szybciutko zmienić pieluszkę ,żeby pupki nie podrażnić. Rano poszła w ruch znowu smecta, a marchwianka już sie też gotuje. Najgorsze jest to, ze nie mam bladego pojęcia od czego to jestAle na szczęście nie ma chłopina gorączki i jako taki apetyt, bo udało mi sie zapodać mu trochę kaszki. A teraz zaczął odsypiać nockę. Zobaczymy co nam przyniesie reszta dnia.
Oj, ja bym sobie też poszła na spacer nad morze... Właśnie dzisiaj marzyliśmy z P na spacerze jakby to było fajnie jakby nad morze jeździły takie pociągi jak Shinkansen w Japonii - ponad 300km/h, odjeżdża co 15 minut. Jadę na dworzec i za 2,5 godziny jestem w Gdańsku... u dziewczyn na kawieWitam i ja :-)
My dzisiaj byliśmy prawie cały dzień na dworzu na spacerku z przerwami na papu :-) śliczna pogoda az miło było tak pospacerować.
Hryda zrobiłaś mi taką ochotę na spacerek nad morzem ze chyba się wybiorę jutro z mężem oczywiście jak pogoda pozwoli.

, a co zje to zwymiotuje.
Lekarz mówi że taka niestrawność ma prawo jeszcze kilka dni po tym wirusie żołądkowym być. On i tak był chudy, teraz to chyba jest najmniejszy z dzieci forumowych (tydzień temu 7700, ale chyba jeszcze schudł). Też na sterydy wziewne, tak jak Tymonek Maraniko. Cwaniak, jak mu nakładam maskę na twarz żeby wdychał, to on wstrzymuje oddech i się śmieje
Oddycha dopiero jak już jest cały czerwony. ;-) Czy ktoś wie czemu te leki należy stopniowo odstawiać? Czym takie Pampersy różnią się od tych zielonych?Wczoraj się trochę nastaliśmy w nowym sklepie ale udalo mi się kupić PAMPERSY Sleep&Play za 34zł-8zł rabatu za przekroczenie 50zl.Jak dla mnie się to oplacało.
A może trochę delikatniej, np. Espumisan? U Matysa super się sprawdza.Domyślam sie. U nas jak będzie tak do wieczora to też nie wytrzymam i mu podam, bo mam wrażenie jakby chwilami go brzusio bolał:-(
No, no już podrywa pannydzieki blimka...co to ten sachol?
Nie sadze zeby go bolalo bo dzis to pobil rekord chyba w chichraniu sie (z przerwami na sen) ...najchetniej do obcych dziewczyn mijajacych nas na spacerku:-)![]()

Tż miałam ogladać,ale mam firany do prasowania. Jak na razie pomyłam podłogi. Już na pewno wyschły
Ok lece oglądać "wojne światów"
Kurna

Bylismy znow w Reptach i zwiedzilismy kilometry lesnych sciezek z Nel,ktora nie lubi siedziec w jajku ( patrz wozek)
i trzeba ja bylo nosic
kregoslup mi peka...musze kupic jakies nosidelko przynajmniej na takie awaryjne sytuacje. jutro do szkoly ale tlyko po wpis..czyli szukania wykladowcow ciag dalszy
Taaaak mi sie nie chceee
Dziewczyny ogladalyscie moze wczoraj dokument na tvp2 o roznych zawodach wykonywanych na calym swiecie....masakra...ludzie na ksiezycu laduja a na swiecie takie rzeczy jeszcze maja miesjce

ciekawe czy doczekałabym tej rocznicy żyjac z M pod jednym dachem
Do d.... z taka anniversary...o ile wiem to sie swietuje we dwoje:-( wrrrr
. Ja Majce i teraz Dawidowi smaruję dziąsła Calgel`emDziewczyny mam do was pytanie co jest dobre na zabkowanie jaki zel jest sprawdzony i dziala na 100 % bo w czwartek z polski znajomi przyjezdzaja to moja mama by mi kupila i przez nich poslala i jeszcze jedno czy dzieci 8 miesieczne moga jesc vibowit???