Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My pierwszą rocznicę też mieliśmy do dupy, ja leżałam w szpitalu na neuroborelioze
A nie boisz się się, że jej się za szybko zęby zepsują??? Ja głównie z tego względu nie będę dawać małęmu słodyczy tak długo jak się da, a później to najwyżej raz w tygodniu...
Ja mam to samo![]()
A my zaraz jedziemy uzupełniać zapasy na cały następny tydzień

Kasiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
![]()
i my rowniez sie dolaczamyKasiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
![]()
Wg mnie niemozliwoscią jest nie związać się z dzieckiem noszonym pod sercem. Czuć przez kilka miesiący jego ruchy, kopniaczki i nie podchodzić do tego emocjonalnie, a później po porodzie tak po prostu oddać.
Mnie by nerwy zjadły i wyrzuty sumienia, a o tęsknocie nie wspomnę jakbym myślała co słychać u mojego dziecka. Podobno te kobiety nie odnoszą się do dzieci noszonych pod sercem jako swoje dzieci, ale .... nie to chore po prostu się nie da!!!!
Jakbym miała wybierać to wybrałabym in-vitro, a nie matka-brzuch zastępczy NIGDY!!!!! W zapłodnieniu in-vitro biorą udział komórki, geny, cechy mamy i taty a w sytuacji gdzie inna kobieta ma mi urodzić dzieck to dziecko jest częścią jej samej.
Ja mówię NIE na taki sposób posiadania dzieci!!!
Nie wiem może nie rozumiem tego bo my nie mieliśmy takiego problemu i mamy kochanego synka, którego kochamy nad własne życie, i nie mogę powiedzieć że rozumiem takie pary, które nie mogą mieć dzieci. Pewnie jakbym była jedną z tych kobiet inaczej podchodziłabym to tego rodzaju ciąży i dzieci. Może mam ograniczone spojrzenie na te sprawy i brak mi empatii w tej kwestii choć bardzo mi żal tych kobiet, które nie mogą poczuć tego szcześcia, kiedy kładą na brzuchu nowo narodzone dziecko. I chyba słowo "żal"to najgorsze słowo jakiego mogłam uzyć.
Ja kasiu mysle tak samo brzuch do wynajecia moze jeszcze meza wynajac mozna