Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
atru zwykle kukurydziane...niestety tu w polskich sklepach maja tylko te zwykle,ale i tak nie kupilabym tych drugich,bo nienawidze orzechow i wszystkiego co orzechowe

:-)
czekamy na gości. Mają przyjechać po 16.00oj kochana ja tez sie dlugo zastanawialam wspolnie z mezem myslelismy ale w koncu sie zdecydowalam i teraz tylko na @ czekam by moc zalozyc spiraleNie wiem, nie wiem czy zdecydowałabym się na spiralkę.
Udanego dnia, pełnego słońca i radosci.

toz to uparte zwierze ten moj synalo;-)...ale kupilam za poleceniem dziewczyn Niekapek z Nuka ktory tak na prawde jest Kapek i jak przechylisz do usteczek dziecka to i tak cieknie wiec memlajac ten ustnik i grymaszac, spiewajac itp brzdac chcac nie chcac sie napije.Rozni sie wlasnie tym ze jest hormonalna a to zasadnicza kwestia dla samopoczucia kobiety, przynajmniej wiekszosci z nas. Taka mala hormonalna rewolucjajeszcze co do spirali to jednak tez bede zakladala taka bez hormonow rozmawialam dzis ze szwagierka ktora jest swiezo po zalozeniu i lekarz poweidzial jej ze taka hormonalna dobra jest przy obitym krwawieniu miesiaczkowym poza tym nie rozni sie niczym od takiej zwyklej no cena jeszcze bo zwykla kosztuje u nas 160 euro a hormonalna 400 + dla lekarza 20 euro za zalozenie tak ze jutro zapisuje sie na jakis wolny termin tak mniej wiecej za dwa tygodnie bo wtedy @ miec bede no i ostrzegla mnie ze zakladanie troszke boli i potem tak dwa trzy dni moze mnie pobolewac podbrzusze