reklama

Wrześniówkowe mamy

i jeszcze wylicytowałam od tego samego sprzedawcy spodenki nowe 5-10-15 za całe 5zł dodane są jeszcze jakieś 2 pajacyki ale to już są klasyczne fujki:-D:-D

reklama
Witam wieczorowo:-)
A ja dzisiaj byłam u kuzyna urodziła mu się córcia jest taka malutka tzn jest długa i taka chudziutka mi się wydaję( a wydaje bo wcale mała się nie urodziła bo 3750 i 57cm) i taka słodka mój Igor wydaje mi się malutki ale przy niej to wielkolud :-D:-D:-D i aż nie mogę uwierzyć że czas tak szybko leci przeciez nie tak dawno ja tuliłam takiego maluśkiego szkraba w rożku a teraz to juz "duży" chłopak siedzi sobie tak dumnie.

Asiek
ja sprawy z małżonkiem? Lepiej przeprosił chociaż?

Atru witaj o wreszcie jest cdn:-D:-D:-D

Tygrysku
Ty chcesz już podawać Wikusi mleko z kartonu???? A już mozna?:szok:

Nuśka to fakt ze my nie zauważamy jak nasze dzieci już urosły dopóki nie zobaczymy jakiegoś maleństwa i wtedy szok:szok::szok::szok::szok::szok:

co do męża no to w końcu załapał że chyba przesadził i sprawy poszły za daleko ale to już trochę za póżno mam do niego duży żal i narazie jestem na etapie że nie chcę z nim być- te ostatnie 3 dni nieźle dały mi w kość a tak po za tym to ja nie wiem czy on faktycznie poczuwa się do winy czy tylko mówi to co ja bym chciała usłyszeć...
oj cieta jestem i tak łatwo mu nie pójdzie...

ufff jestem BBabeczki, jestem...
ale mocowalam sie z kompem bo IE mi znow szwankowal:wściekła/y:...ale teraz mam zainst. nowego wiec spox
Ide czytac inne watki...
...ale wroce:-)

Nuśka to był eksperyment raz podałam małej to kartonowe mleko a ona nie chciała pić
takie mleko podaje się po 3 roku życia dzieciom wg schematów, chociaż Szyma pił już to mleko z kaszą w wieku Wiktorii

a ja tak jeszcze przewalkuje temat Nutramigen vs Humana :-D a wlasciwie o mleku. No dziewczyny, główkuje i nie wiem co zrobic, ten moj maly alergik ciagle ma ostatnio te zmiany skorne.

Moja mama mowi, ze jak dzieci maja takie problemy, to sie im podaje zwykle mleko od krowy zagotowane pol na pol z wodą. I jak pojade do rodzicow ze Staskiem w czerwcu, to chyba tak sprobuje. Juz widze mine mojej pediatry na ten pomysl :happy:

Asiek - mam nadzieje, ze chłopisko sie opamieta. Od dawna sie Wam tak dzieje?

reklama
Carioca no właśnie od jakiś 2 miesięcy było wręcz idealnie a tu nagle 3 dni temu odjeba.. facetowi ale ja nie mam zamiaru tłumaczyć jego zachowania burak jeden co prawda zawsze się kłóciliśmy bo obydwoje mamy władcze charaktery ale teraz to już przeszedł sam siebie!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry