reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiek - mam nadzieje, ze chłopisko sie opamieta. Od dawna sie Wam tak dzieje?
...jesli moge spytac, Asiek, napisalas co sie stalo?...wiem, wiem wscibska jestem ale...mialas sie wyzalic i moze cos mi umknelo...ale jesli nie to naturalnie nie nalegam:-)
A ja jak zwykle bylam u rodzicow...i nie samkowaly mi lody:szok::szok::szok: za ktore normalnie oddalabym zycie..w ciazy jestem? nieeee

reklama
Carioca no właśnie od jakiś 2 miesięcy było wręcz idealnie a tu nagle 3 dni temu odjeba.. facetowi ale ja nie mam zamiaru tłumaczyć jego zachowania burak jeden co prawda zawsze się kłóciliśmy bo obydwoje mamy władcze charaktery ale teraz to już przeszedł sam siebie!!!!!!!!!!

czyli podskakuje. Asiek - bedzie dobrze, tylko sie mu nie dawaj sprowokowac i poniesc emocjom. Na zimno i na spokojnie nie dawaj mu sobie wchodzic na glowe. Tyle moich mądrości.

hruda na zamknięty opisze sytuację..... ale to jutro bo dziś nie mam sił
tak w streszczeniu to moj maż nie "wytrzymał" nawałów obowiązków (jak ja jestem w pracy to on siedzi z mała) i od słowa do słowa pokłóciliśmy się więc on pojechał w ramach odprężenia z kolegami nad jezioro na 2 dni a dzisiaj do Wrocławia na żużel!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy:
a ja sama z dzieckiem fajnie nie

hruda na zamknięty opisze sytuację..... ale to jutro bo dziś nie mam sił
tak w streszczeniu to moj maż nie "wytrzymał" nawałów obowiązków (jak ja jestem w pracy to on siedzi z mała) i od słowa do słowa pokłóciliśmy się więc on pojechał w ramach odprężenia z kolegami nad jezioro na 2 dni a dzisiaj do Wrocławia na żużel!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy:
a ja sama z dzieckiem fajnie nie
No to pieknie...:baffled::crazy:...i jak tu pojac myslenie dziadow:sorry2:
Moja mama do dzis wyzyguje mojemu tacie ze on - jak ja mialam moze kilka miesiecy i zachorowalam - ze on,bo byl umowiony, wybral sie (tez!) na 2 dni z kolegami na ryby...jak wrocil zamki w drzwiach zastal zmienione:szok:...juz nigdy pozniej nie zrobil takiego numeru...swoja droga moja mama to nielza zolza:-p

moja mama z kolej oczywiście tłumaczy P i mówi żebym odpuściła- no jasne żeby potem wszedł mi na głowę...
a mój kochany mąż właśnie wraca z Wrocławia i dzwoni do mnie że za 30mni bedzie a ja mu na to że może jechać do swojej kochanej mamusi bo mój dom to nie hotel!!!!!

reklama
asiek...trzeba byc zolza...."starsze" bbholiczki wiedza o co chodzi!Jak wejdziesz na zamkniety, to poczytaj sobie ksiazke, ktora hmm chyba Harsh wkleila kiedys na watku o ojcach. Polecam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry