reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka - i z kim tu gadać jeszcze przez godzinę żeby być prawdziwą marianną jak wszystkie do wyr uciekają??:-D:-D:-D:-):-):-)

DOBREJ NOCY

reklama
Witam się z samego rana :dry:

Asiu faceci już tacy są zawsze najbardziej zapracowani, najbardziej chorzy iitp.... najbardziej wszystko!!!

Mój R też jak zajmie się Kubą godzinkę, abym mogła odsapnąć to zaraz jest taki zmeczony że pada na ryjek :szok::crazy: ale już się nauczyłam, aby zlewać te jego ochy achy i odwracam kuper i mnie nie ma bo idę np włączyć pralke, poczytać lub właśnie pograć :laugh2:

Dziewczyny czy Wy wiecie co ja wczoraj o godzinie 00.00 zrobiłam!!! Umyłam włosy i z nerwów, że nie chcą się układać obceiłam grzywke :szok::szok: która dziś się okazała jest krzywa i mi w ogóle nie pasuje. Muszę się umówić do fryzjera, aby coś z tym zrobiła i w końcu obetne się jak planowałam.

Oka ide bo Kuba jęczy :dry:

ooo wrocily Córy marnotrawne na BB :laugh2:;-):rofl2:

Justyna - plizzz polec mi cos fajnego Carolla ale nie Chichow bo to podobno troszke horror
Całując Ul i Zaślubiny Patyków, obie super

Nuska - to jakies wariactwo...cicho mazyla mi sie Sycylia albo Toskania...ale nic w zasadzie nie planowalam bo mielismy w tym roku przycisnac pasa...a tu J taka niepsodzianke sparwil. Jamajka...wciaz nie wierze...oczywiscie wstyd przyznac ale musialm sparwdzic gdzie to dokladnie jest, czy sa rekiny, weze i pajaki ( tych ostatnicj niewiele i niejadowite ale o rekinach nic nie pisza:szok::laugh2:). I nie potrzebne sa szczepienia! Lecimy we wrzesniu na 2 tygodnie.
A fotki bede strzelac jak szalona i...jesli mi sie tam bardzo spodoba to nie wroce;-):laugh2:..i tam zamieszkamy, wybudujemy trzcinowy domek pod bananowcem i bedziemy wyprowadzac krokodyla na spacery a Stasiu bdzie mial samych Bambo kolegow hehehe...ale w koncu zamieszkamy razem:-):-):-)
No Hruda!! J przeszedł samego siebie. Rewelacyjna niespodziewanka.

A my dzisuaj ranne ptaszki,bo musimy wybrać się do lekarza. Od wczoraj Matys trochę kicha,a kaszel ma taki, że szok:szok: Oczywiście dostałam opierdal od S,ze to przez moje otwieranie okna,bo czasami zapalę w kuchni (zamykam drzwi od pokoju),ale że wczoraj w kościele tatuś nie przykrył synka kocykiem i był lodowaty to nic:wściekła/y::wściekła/y:

Jeny Tolka trzymam kciuki!!!!! Tak to prawda medycyna robi kolosalne skoki w pomocy nienarodzonym dzieciom, ale gdzie tu sprawiedliwość jedna nie chce dzieci i po narodzinach morduje, wyrzuca, zostawia a inna kobieta, która pragnie tego maleństwa nie może go mieć lub rodzi się chore.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry