Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale już się nauczyłam, aby zlewać te jego ochy achy i odwracam kuper i mnie nie ma bo idę np włączyć pralke, poczytać lub właśnie pograć 

która dziś się okazała jest krzywa i mi w ogóle nie pasuje. Muszę się umówić do fryzjera, aby coś z tym zrobiła i w końcu obetne się jak planowałam.
Całując Ul i Zaślubiny Patyków, obie superooo wrocily Córy marnotrawne na BB;-)
Justyna - plizzz polec mi cos fajnego Carolla ale nie Chichow bo to podobno troszke horror
No Hruda!! J przeszedł samego siebie. Rewelacyjna niespodziewanka.Nuska - to jakies wariactwo...cicho mazyla mi sie Sycylia albo Toskania...ale nic w zasadzie nie planowalam bo mielismy w tym roku przycisnac pasa...a tu J taka niepsodzianke sparwil. Jamajka...wciaz nie wierze...oczywiscie wstyd przyznac ale musialm sparwdzic gdzie to dokladnie jest, czy sa rekiny, weze i pajaki ( tych ostatnicj niewiele i niejadowite ale o rekinach nic nie pisza). I nie potrzebne sa szczepienia! Lecimy we wrzesniu na 2 tygodnie.
A fotki bede strzelac jak szalona i...jesli mi sie tam bardzo spodoba to nie wroce;-)..i tam zamieszkamy, wybudujemy trzcinowy domek pod bananowcem i bedziemy wyprowadzac krokodyla na spacery a Stasiu bdzie mial samych Bambo kolegow hehehe...ale w koncu zamieszkamy razem:-):-):-)
Oczywiście dostałam opierdal od S,ze to przez moje otwieranie okna,bo czasami zapalę w kuchni (zamykam drzwi od pokoju),ale że wczoraj w kościele tatuś nie przykrył synka kocykiem i był lodowaty to nic