reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuska - to jakies wariactwo...cicho mazyla mi sie Sycylia albo Toskania...ale nic w zasadzie nie planowalam bo mielismy w tym roku przycisnac pasa...a tu J taka niepsodzianke sparwil. Jamajka...wciaz nie wierze...oczywiscie wstyd przyznac ale musialm sparwdzic gdzie to dokladnie jest, czy sa rekiny, weze i pajaki ( tych ostatnicj niewiele i niejadowite ale o rekinach nic nie pisza:szok::laugh2:). I nie potrzebne sa szczepienia! Lecimy we wrzesniu na 2 tygodnie.
A fotki bede strzelac jak szalona i...jesli mi sie tam bardzo spodoba to nie wroce;-):laugh2:..i tam zamieszkamy, wybudujemy trzcinowy domek pod bananowcem i bedziemy wyprowadzac krokodyla na spacery a Stasiu bdzie mial samych Bambo kolegow hehehe...ale w koncu zamieszkamy razem:-):-):-)

reklama
Super Hruda!!!:-D:-D:-D:-):-):-)
Mi się zawsze marzyła ameryka południowa albo środkowa ale póki co to jednak za ocean nie lecimy niestety
też czekam na fotorelacje i jak już nie wrócisz to załatw sobie chociaż internet w tej dziczy żeby do nas zaglądac;)

no ladnie!!!!!!!!!!!!!

to ja pichcilam kolacje, bralam kapiel, a tu taaaaaaaaakie cos mnie omija?!Ostatnia sie dowiaduje jak zawsze!hruda?!Razem...ty i mezus...wchodze juz na zamkniety poczytac!!!!!!!

aniu zaczęłam czytać i zgłupiałam czy na dobre forum trafiłam "babcia" :-D:-D:-D
koniecznie wklej zdjęcia, muszą być słodziutkie:-):-):-):-)
:-D:-D:-D

dziewczyny ja nie jestem tu od początku wiec nie znam dokladnie Waszych historii ale mam pytanko dlaczego musicie rehabilitować swoje maluszki??
moja jula miała stwierdzoną lekką asymetrię ale nie zalecono nam żadnej rehabilitacji:sorry2::sorry2::sorry2: i sama nie wiem czy się ona dobrze rozwija obraca sie z pecków na brzuszek ale z powrotem to już nie:-(:-(
Ja też jeszcze nie wszystko kojarzę :-( ale powoli powoli i wszystko sobie zakoduję :tak:

Aniu - masz piękne zdjęcie w avatarku. Gratuluję wnuków.
Luandzia - tak na koniki! Tzn - chyba, bo to opinia rehabilitanta, a kierowanie moze wypisac ewentualnie lekarz (czyli sie wyjasni 8 maja). Z dogoterapia to bym akurat nie miala problemow, bo moja szwagierka trenuje pieski i ma w domu wytrenowana psine.
A Wy jaką metoda ćwiczycie aktualnie - Bobath czy Vojta?
Dziękuję, ale niestety to nie ja tylko tapetka do komórki

Hruda miałam juz na wątku zamkniętym ale co tam niech wszyscy się dowiedzą gratuluje planów na urlop, tak tak kochane Hrudziutka wylatuje na Jamajkę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: superrrrr należy wam się cieszę się razem z Tobą tylko musisz koniecznie zrobić duzo zdjęć dla nas :-):-):-):-)
To pochwal się kiedy wylot????

PS ale oczywiście wróci do nas bo jakby inaczej
:szok:WOW :-):-):-) ale fajosko, też bym chciała :tak::-D:-D

a oto moje "wnuki" ;-), całą ósemka

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

ten najjaśniejszy z białą plamką był pierwszy, nasz ulubieniec :tak:

jeszcze zbliżenie na małego słodzioszka

witam z samego rana
udało mi się przespac pomimo mych smutkow jakies cale 7 godzin:szok: ale nastrój i tak do du**

aniu śliczne szczeniaczki taaaaaaakie kochane, a to nie małe labradorki??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry