hruda
Fanka BB :)
Nuska - to jakies wariactwo...cicho mazyla mi sie Sycylia albo Toskania...ale nic w zasadzie nie planowalam bo mielismy w tym roku przycisnac pasa...a tu J taka niepsodzianke sparwil. Jamajka...wciaz nie wierze...oczywiscie wstyd przyznac ale musialm sparwdzic gdzie to dokladnie jest, czy sa rekiny, weze i pajaki ( tych ostatnicj niewiele i niejadowite ale o rekinach nic nie pisza
). I nie potrzebne sa szczepienia! Lecimy we wrzesniu na 2 tygodnie.
A fotki bede strzelac jak szalona i...jesli mi sie tam bardzo spodoba to nie wroce;-)
..i tam zamieszkamy, wybudujemy trzcinowy domek pod bananowcem i bedziemy wyprowadzac krokodyla na spacery a Stasiu bdzie mial samych Bambo kolegow hehehe...ale w koncu zamieszkamy razem:-):-):-)

). I nie potrzebne sa szczepienia! Lecimy we wrzesniu na 2 tygodnie.A fotki bede strzelac jak szalona i...jesli mi sie tam bardzo spodoba to nie wroce;-)
..i tam zamieszkamy, wybudujemy trzcinowy domek pod bananowcem i bedziemy wyprowadzac krokodyla na spacery a Stasiu bdzie mial samych Bambo kolegow hehehe...ale w koncu zamieszkamy razem:-):-):-)