reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja wpadam na sekunde i jeszcze zeby sie pochwalic!

Olo ma pierwszy ZABEK!!!!

Nasze ogromne gratulacje!!!! A jak się Olafek czuje?????

Od rana miałam kłopoty z dostaniem się na forum to dałam sobie luzu i dopiero tera jestem.

Ładna pogoda dziś u Nas zawitała to byliśmy na spacerku, u mojej mamy :-) pózniej siostra R przyjechała z mężem i synem i zrobiliśmy sobie grila.

Asiu szkoda, że kolejna fajna babka cierpi przez głupiego konusa :wściekła/y:

U Nas jak pisałam na zamknietym sielanka (odpukać) oby tak dalej.

Ta plamka na dziąśle z pewnością jest ząbkiem bo mój mały ma taką plamke na miekscu górnej czwórki i jeszcze nie przebila się, a świeci tam już od 3 miesiąca :dry: pediatra potwierdziła, że to ząbek, ale kiedy wyjdzie tego najstarsi górale nie wiedzą.

A ja ściągłam sobie kolejną gre :-) tym razem Agata Christie "Morderstwo w Orient Express" :-) super!!!!

reklama
Hej dziewczynki
Chciałam się Wam pochwalić że wczoraj zostałam "babcią" :tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

oczywiście mówię o mojej psince :tak::biggrin2:

później wlepię fotki

Uffffffffffffffffffffff;-):-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Oprócz tego nerw ciągły bo bunt dwulatka mocno u niego zaznaczony :-( Ale jakoś to będzie. JEszcze ze 16 lat i może się z domu wyprowadzi ;-)
Tak jeszcze 16 lat i wtedy zaczną się dorosłe problemy ale taki już nasz-rodziców los .:-):-):-)
Witamy na łonie BB-holików:-):-):-)

gratulujemy pierwszego zabka!!!!!!!! A u nas dzis tak sobie..jakos sama nie mam humoru, ale zaraz ide jakas cieplutka kolacje upichcic, winko i filmik ogladniemy!pozdrawiam

Hehe! Ja dziś zabrałam się za Agathę christie "i nie ma już nikogo" :-D
piewsza gra od roku (ale wtedy leżałam w łóżku i nie miałam nic do roboty)

Nuśka - masz rację :tak: ale wszystko przed nami i na razie nie będę się tym martwić ;-)

ooo wrocily Córy marnotrawne na BB :laugh2:;-):rofl2:
Tak szybko napiszę,że ja kocham W.Whartona, Carolla, Coelho. A najukochansza moja książka to, ale nie śmiejcie się:sorry2: "Mały Książe". Sagę o Ludziach Lodu też czytałam:tak:
Justyna - plizzz polec mi cos fajnego Carolla ale nie Chichow bo to podobno troszke horror a ja dziekuje za takie atrakcje...moja wyobraznia potrafi czasem uwolnic sie ze smyczy:szok::-D

Wlacze z kompem bo bidulek sie wylacza i w ogole fisiuje...
...ale jestem!

Hej! :-)

u nas niestaty cisza - a właściwie wrzask i gryzienie wszystkiego a zębów jak nie było tak nie ma :sorry2:

to tak jak u nas...

A ja mam dzisiaj spadek nastroju, okres, zmęczenie, niewyspanie i chyba mi się coś z łydką zrobiło bo mnie strasznie mięsień boli, mam nadzieję ze to nie zadne zapalenie i że mi do jutra przejdzie.
Dzisiaj miałam dzień pt. jestem gruba i brzydka więc nastrój do d....

ooo wrocily Córy marnotrawne na BB :laugh2:;-):rofl2:

Justyna - plizzz polec mi cos fajnego Carolla ale nie Chichow bo to podobno troszke horror a ja dziekuje za takie atrakcje...moja wyobraznia potrafi czasem uwolnic sie ze smyczy:szok::-D

Wlacze z kompem bo bidulek sie wylacza i w ogole fisiuje...
...ale jestem!

Hruda TUTAJ jest lista książek Carrolla wraz z opisami i recenzjami
ja czytałam oprócz krainy chichów "całując ul" , "na pastwę aniołów" i "śpiąc w płomieniu" wszystkie mi się podobały...

to tak jak u nas...

A ja mam dzisiaj spadek nastroju, okres, zmęczenie, niewyspanie i chyba mi się coś z łydką zrobiło bo mnie strasznie mięsień boli, mam nadzieję ze to nie zadne zapalenie i że mi do jutra przejdzie.
Dzisiaj miałam dzień pt. jestem gruba i brzydka więc nastrój do d....
Ja dzis co prawda nie "krzywdze siebie krytycznie patrzac w lustro":baffled: ale wpajam sobie do tej mojej glowki ze trzeba wziac sie osrto za swoje cialko przezd wyjsciem na plaze...tu w Gdansku to olewka ale na Jamajce hihihi to nie ma zartow;-):-p
Blimka - dzieki za liste ksiazek..i nie drecz sie takim mysleniem...bo zaprogramujesz do podswiadomosci te informacje a po co, przyznasz:sorry2::-)

reklama
Hruda miałam juz na wątku zamkniętym ale co tam niech wszyscy się dowiedzą gratuluje planów na urlop, tak tak kochane Hrudziutka wylatuje na Jamajkę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: superrrrr należy wam się cieszę się razem z Tobą tylko musisz koniecznie zrobić duzo zdjęć dla nas :-):-):-):-)
To pochwal się kiedy wylot????

PS ale oczywiście wróci do nas bo jakby inaczej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry