reklama

Wrześniówkowe mamy

Harsh, Naomi - gratuluje pierwszych perelek!!!
Asiek - az tak zle? wspolczuje ci, takiego podlego nastroju:-(...oderwij sie od myslenia o tym chyba ze afera sie rozgrywa na biezaco:baffled:...to moze wyjdz na spacer?:-)
Dzieki za dodanie Stachulca do NK:-)

Weeekend pelna para bo BBholiczki na przepustakch hehe...taki cicho i pusto...

reklama
hruda w domu mam spokój bo od wczoraj się z nim nie widziałam ale nie potrafię o niczym innym myśleć- ja go bardzo kocham ale ta miłość zbyt wiele mnie kosztuje nie jestem masochistką :-(:-(:-(:-( ale dzięki za ciepłe słowa

Czesc dziewczyny wlasnie wrocilismy od mojej mamy po 2 dniach nieobecnosci :-) Zuzi chyba wychodzi zabek mo jest strasznie marudna ma od jakiegos czasu taka biala kropeczke na dzasle tam gdzie bedzie dolna jedynka myslalam ze to aftka ale moze to zabek sie przebija?Trudno sprawdzic bo Zuzka bardzo sie denerwuje jak chce sprawdzic.Jutro nie idziemy na basen bo mala ma katar i wole nie ryzykowac:-(Aaaa i musze sie wam pochwalic ze Zuzia przekrecila sie z pleckow na brzuszek na razie trzeba ja do tego zachecic np zabawka i oczywiscie po chwili lezenia na brzuchu fika na plecki ale mysle ze teraz to juz jakos pojdzie:-) no i do perfrkcji opanowala mama

Luandzia - no to teraz się Zuzka rozbyka :laugh2: Nie bylo mnie dluzszy czas, pamietam ze martwilas sie o te przewroty, czy to ze Zuzka juz trenuje obroty to efekt jakis zaleconych cwiczen czy po prostu sama ja tak zachecilas?
Asiek - hm.. te policzki... A czym smarujesz jej buzkę?
Hruda - ach wyczytalam o planach wakacyjnych, baaajka :tak: I ciesze sie ze znow "na wozie". Jakos w Was wierzę.

Stasiek przedwczoraj troche poraczkowal a wczoraj i dzis mial to w nosie :baffled: Za to rehabilitant powiedzial, ze prawdopodobnie niebawem zakonczymy rehabilitacje metoda Bobath i bedziemy kontynuowac poprzez hipoterapię, co by bylo suuuuper! 8 maja mamy kontrole u lekarza rehabilitacji i zobaczymy czy powie nam to samo.

Hej! :-)
Oczywiście nie przeczytam co nastukałyście tu przez 1,5 miesiąca bo jestem zupełnie bez szans ale zaglądam :-)

O co chodzi z dodawaniem dzieci do NK?

Gratuluję ząbków! :-)
u nas niestaty cisza - a właściwie wrzask i gryzienie wszystkiego a zębów jak nie było tak nie ma :sorry2:

Chyba dziewczyny pozakładały konto na NK dziedziaczkom.

Asia - no ale tak 1,5 ciszy i teraz nawet slowkiem nam nie wyjasnisz tego obuzajacego zaniedbania bbholizmu?! Co tam u Was? Maz na lądzie, na wodzie?

Hej! :-)

O co chodzi z dodawaniem dzieci do NK?

Gratuluję ząbków! :-)
u nas niestaty cisza - a właściwie wrzask i gryzienie wszystkiego a zębów jak nie było tak nie ma :sorry2:

asiu stworzyłam na NK profil wrześniowe mamy i szukałam na necie jakieś fajne zdjęcie bobaska bo chciałam dodać do galerii ale stwierdziłam że nasze dzieci są tak śliczne że to ich powinniśmy dać do galerii :tak::tak:

reklama
Hej dziewczynki
Chciałam się Wam pochwalić że wczoraj zostałam "babcią" :tak:
mam 2 wnuczki i 6 wnuków :szok::-D
oczywiście mówię o mojej psince :tak::biggrin2:

później wlepię fotki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry