reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dla Amandy:
ChocBskRsScl08Btn70251.jpg

Szczęsliwej ósmomiesięcznicy narodzin!!:tak::happy:

Dzisiaj obdzielam czekoladą, kto jeszcze ma ochotę??? Nikt bo wszyscy śpią:dry::dry: Ja chyba też w końcu pójde bo rano muszę wstać do pracy:baffled:

witam kochane
cały ranek próbowałam się tu dostać ale coś nie szło:crazy::crazy:

dodałam kolejne zdjęcia na NK przepraszam że tak późno... myślę że to już wszyscy sprawdzie czy kogoś nie pominęłam...

humor mam taki sam jak wczoraj czyli tylko siedziec i ryczeć...
miłego dnia życzę papap

Witajcie
NuŚka, a jak kupujesz dla siebie ubrania to nie pierzesz przed pierwszym użyciem? Ja wiem, że to trochę co innego, bo dzieci raczej nie przymierzają ubrań w sklepie, ale pomyśl ile osób je dotyka, ile razy spadną na podłogę.
Przyznam sie bez bicia ze swoich ciuchow nigdy nie pralam mimo ze jestem swiadoma jak moglaby byc traktowane:baffled::szok:...ale kobita jestem i cierpliwosc nie jest moja dobra strona.
Staska ciuchy piore zawsze.:-)

witam wieczorowo
praktycznie cały dzień was podczytuje chodz nie ma tego za duzo ale weny twórczej żeby coś napisać to już nie mam...
dzisiaj jest jeszcze gorszy dzien niz wczoraj tylko siedziec i ryczec:-(:-(:-(
Na Zamknietym sie wyzalisz...ja tam mam pakiet chyba wykupiony hehe...ale u mnie wczoraj nastapila mala zmiana:sorry2:...stad nie mialam czasu na was BBprzyjaciolki!:happy:

A dzis ciag dalszy popisow mojego Stasia. Lezy w lozeczku i postekuje ( bo spac mu sie chyba nie do konca chce) ale jak wchodze do pokoju i zagladam do lozeczka, on natychmaistowo przytula mocna misia-fisia i udaje ze spi...a jak wychodze to zaczyna sie smiac...normalnie aktor!

Ja chyba dzis odwiedze tesciowa..tzn babcie Staska;-) Pogoda lipna wiec spacer sobie daruje.

Dzień dobry:-)

A ja mam dzisiaj "wolny" poranek maż zabrał synusia na spacerek a ja zaraz zaparzę sobie mojej pysznej herbatki i posiedzę z wami tylko czy tu ktoś jest??????

reklama
Hruda tylko tyle "witajcie"???? a jak się ploteczki udały?
Oj wiem wiem...winna jestem wyjasnien ale explorer mi cos siada i co rusz BB sie wylacza.
Spotkanie bardzo sympatyczne, jak zwykle zreszta...a skonczylo sie wrozeniem.:szok:..mojej M wyszlo niezbyt kolorowo a mi o dziwo przyszlosc z J zapowiada sie swietliscie :szok::rofl2:...ale rzeczywiscie wczoraj ruszylo z J. - Na zamknietym napisze...jak mi sie uda:baffled:
p.s. ta hrudziutka mnie wzruszylas Nuska, kochana jestes!:-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry