Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego dobrego dla Amandy:-):-)ja jestem, chcialam posiedziec, ale M zrobil mi dostawe gazetek, wiem mykam poczytac
A Amanda dzis ma rowno 8 miesiaczkow![]()
Nie dopiero 8 września będzie 7:-) a ten mój suwaczek zdurniał czy co?????Dopisałam już Larcię.
NuŚka, czy Ty masz dziś rocznicę ślubu? Którą?

jutro nad nim popracuje

Przyznam sie bez bicia ze swoich ciuchow nigdy nie pralam mimo ze jestem swiadoma jak moglaby byc traktowaneNuŚka, a jak kupujesz dla siebie ubrania to nie pierzesz przed pierwszym użyciem? Ja wiem, że to trochę co innego, bo dzieci raczej nie przymierzają ubrań w sklepie, ale pomyśl ile osób je dotyka, ile razy spadną na podłogę.

...ale kobita jestem i cierpliwosc nie jest moja dobra strona.Na Zamknietym sie wyzalisz...ja tam mam pakiet chyba wykupiony hehe...ale u mnie wczoraj nastapila mala zmianawitam wieczorowo
praktycznie cały dzień was podczytuje chodz nie ma tego za duzo ale weny twórczej żeby coś napisać to już nie mam...
dzisiaj jest jeszcze gorszy dzien niz wczoraj tylko siedziec i ryczec:--
-(
...stad nie mialam czasu na was BBprzyjaciolki!
witajcie
Oj wiem wiem...winna jestem wyjasnien ale explorer mi cos siada i co rusz BB sie wylacza.Hruda tylko tyle "witajcie"???? a jak się ploteczki udały?
..mojej M wyszlo niezbyt kolorowo a mi o dziwo przyszlosc z J zapowiada sie swietliscie 
...ale rzeczywiscie wczoraj ruszylo z J. - Na zamknietym napisze...jak mi sie uda